17 / 05 / 2024

Spine Towers soma holding şikayet

Spine Towers soma holding şikayet

Soma’daki maden ocağının sahibi Soma Holding’e ait Tilga Madencilik ve Sınai Yatırımlar A.Ş.’nin inşa ettiği Spine Towers’la ilgili imar kirliliği şikayetine takipsizlik çıktı.

Soma Holding'in 58 ofisi icradan satıldı!

Beş yıl önce sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding'in Spine Tower’daki 58 ofisi icradan satıldı.

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

Spine Tower'daki ofisler icradan satılıyor!

Soma Holding'in hacizlik olması üzerine 47 katlı Spine Tower'daki 6 adet ofis İstanbul 10. İcra Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı.

Spine Towers'ta 2.8 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstabul İli Sarıyer İlçesi Maslak Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Spine Towers'taki 261 nolu kat bahçeli daire 2 milyon 850 bin TL bedelle icradan satılıyor.

Soma algısı Spine Tower'da satışı zorlaştırdı!

Soma faciasının olduğu günlerde Soma Holding’in müteahhitlik işini üstlendiği Spine Tower’ın bugün Soma Holding ile ilişkisi kalmadı. Ancak Soma algısı ofis ve rezidans satışını güçleştiriyor.

Soma Holding'in Spine Tower projesine para cezası verildi!

Soma Holding’in plan tadilatlarıyla inşaat hakkını 3 kat artırarak 900 milyon dolarlık rant sağladığı Spine Tower projesine, Sarıyer Belediyesi 1 milyon 83 bin lira para cezası kesti.

Spine Towers'ın imar kirliliği şikayetine takipsizlik çıktı!

Soma’daki maden ocağının sahibi Soma Holding’e ait Tilga Madencilik ve Sınai Yatırımlar A.Ş.’nin inşa ettiği Spine Towers’la ilgili imar kirliliği şikayetine takipsizlik çıktı.

Spine Tower imar kirliliği şikayetine takipsizlik kararı!

İBB CHP’li Meclis Üyesi Hüseyin Sağ’ın 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma’daki maden ocağının sahibi Soma Holding’e ait Tilga Madencilik ve Sınai Yatırımlar A.Ş.’nin inşa ettiği Spine Towers’la ilgili imar kirliliği şikayetine takipsizlik çıktı

Spine Tower arsa sahiplerinden Soma Holding açıklaması!

Spine Tower arsa sahipleri ve kat malikleri Maslak’ta bulunan Spine Tower ile ilgili açıklama yaptılar. Yapılan açıklamalarda Spine Tower'ın Soma Holding'e ait olmadığı dile getirildi.

Spine Tower yönetiminden Soma Holding açıklaması!

MANİSA'DAKi Soma faciası ile gündeme gelen Spine Tower'm bina sahipleri ve Spine Yönetim A.S yaptıkları açıklama ile Soma Holding ile bir alakalarının bulunmadığını belirttiler.

Spine Tower Soma Holding'e ait değil mi?

Soma faciası ile gündeme gelen Spine Tower'ın arsa sahipleri, bina sahipleri ve Spine Yönetim A.Ş'nin Soma Holding ile bir alakası bulunmadığını belirten Spine Yönetim konuyla ilgili açıklama yaptı, işte o açıklama...

Soma Holding'in hisselerine el kondu!

Tilaga Madencilik tarafından 2010 yılında yapımına başlanan Spine Tower istanbul projesi tamamlandı. Soma Holding'in İstanbul Maslak'ta müteahhitlik anlaşması imzaladığı Spine Towers projesindeki hisselerine bankalar tarafından el kondu.

Spine Towers için ön incelemeye ret!

İBB Meclis Üyesi Hüseyin Sağ’ın Spine Tower kulesiyle ilgili müteahhit Soma Holding yetkilileri ve kamu görevlileri hakkında imar kirliliği suçu ve görevi kötüye kullanma suçlamasıyla savcılığa yaptığı şikayet işleme konulmadı.

Spine Towers soma holding şikayet Haberi

Spine Towers soma holding şikayet

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) CHP’li Meclis Üyesi Hüseyin Sağ’ın 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma’daki maden ocağının sahibi Soma Holding’e ait Tilga Madencilik ve Sınai Yatırımlar A.Ş.’nin inşa ettiği Spine Towers’la ilgili imar kirliliği şikayetine takipsizlik çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, şirket yönetim kurulu üyesi baba oğul Alp ve Can Gürkan hakkında inşaatın Şişli ve Sarıyer belediyelerinden gelen yanıtlara göre imar ruhsat planına uygun olduğu gerekçesi ile verdiği karar önceki gün tebliğ edildi. Sağ, “Facianın yıldönümünde tebliğ edildi karar. Benim şikayet ettiklerime yazıp, araştırma yapılmadan dosya sıfırlandı. Karara itiraz edeceğim” dedi.


1 YIL ÖNCEKİ ŞİKÂYET

İBB Meclis Üyesi Hüseyin Sağ suç duyurusunda Spine Towers’ın onaylı projesine aykırı inşa edildiği iddiasıyla Soma Holding yönetimi ve sorumlu kamu görevlilerini şikayet etti, şu iddialarda bulundu:

“13 Mayıs...