16 / 05 / 2024

spk binası ihale tarihi

spk binası ihale tarihi

TOKİ İstanbul, Ümraniye Uluslarası Finans Merkezi SPK Hizmet Binası'nın arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi tarafından bugün saat 15:30 ’da gerçekleştirilecek. İhale Açık İhale Usulü ile yapılacak.

Ümraniye yeni kaymakamlık binası için ihale yapıldı!

Ümraniye'de yeni inşa edilecek kaymakamlık binası için ihale yapıldı. Yeni bina inşaatının 600 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

Çorum Şeker Fabrikası'ndan kiralık bina ihalesi 24 Ağustos'ta!

Çorum Şeker Fabrikası Müdürlüğü tarafından Çiftçi Dinlenme Binası ihale usulü ile kiraya verilecek. İhale 24 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası satılıyor!

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası ihale usulü ile satışa sunuluyor. Binanın satış ihalesi 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Eskişehir Tapu ve Kadastro'nun yeni binası ihale aşamasında!

Eskişehir Tapu ve Kadastro 17. Bölge Müdürü Cevdet Kılıç, Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü'nün 170. yıldönümüne yönelik açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Merkez'de kan bağış merkezi binası işi ihale edilecek!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Zonguldak Merkez'de kan bağış merkezi binası için proje işi ihale ediliyor. İhale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Büyükçekmece Sosyal Tesisleri binası 3 milyon TL'ye ihale ediliyor!

Mülkiyeti Büyükçekmece Belediye Başkanlığı'na ait olan Büyükçekmece Sosyal Tesisleri binası 3 milyon 199 bin TL bedelle 15 yıl süreyle irtifak ve intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle işletilme hakkı ihale edilecek.

Başiskele Mesire Alanı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park, Bahçe ve Şube Müdürlüğü tarafından Başiskele ilçesi Eski Yayla Tekne Pınarı’na A tipi mesire alanı yapımı için Büyükşehir hizmet binası ihale salonunda gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir'den Karamürsel İHL'ye spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Dairesi Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Karamürsel İmam Hatip Lisesi(İHL) Spor ve Seminer Salonu yapım ihalesi Büyükşehir hizmet binası ihale salonunda gerçekleştirildi.

Karamürsel İHL'ye spor salonu geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Karamürsel İmam Hatip Lisesi(İHL) Spor ve Seminer Salonu yapım ihalesi Büyükşehir hizmet binası ihale salonunda gerçekleştirildi.

Karamürsel İHL Spor ve Seminer Salonu ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Karamürsel İHL Spor ve Seminer Salonu yapım ihalesi yapıldı. Büyükşehir hizmet binası ihale salonunda gerçekleştirilen İhaleye 3 firma teklif verdi.

Aksaray'ın simgelerinden İSKİ binası yıkılacak!

'İSKİ Skandalı' olarak tarihe mal olan olayların yaşandığı, İSKİ'nin İstanbul Aksaray'daki simge binası ihale ile yıkılacak. Alanda yeni bir bina yapılmayacağı, park olarak düzenleneceği belirtildi.

Sakarya'da hal için ihale hazırlıkları başladı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, "Eylül Ayı Meclis toplantımızda halin Arifiye Kirazca’da inşa edilmesi konusunda yetki aldık. Şimdi ise yeni hal binası için ihale aşamasındayız" dedi.

Nevşehir Belediyesi yeni hizmet binası ihalesi yapıldı!

Nevşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan yeni hizmet binasının ihalesi bugün yapıldı.Oktay Şımarmaz ihale komisyonu tarafından tekliflerin değerlendirileceğini ve kısa bir süre sonra ihaleyi kazanan firmayı açıklayacaklarını kaydetti.

spk binası ihale tarihi Haberi

spk binası ihale tarihi

“İstanbul İli Ümraniye İlçesi Uluslararası Finans Merkezi 3328 Ada, 8 Parselde Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Hizmet Binasının Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi” ihalesi; 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’na tabi olmayıp, “Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış, Devir, İntikal, Kiraya verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliğinin” 26. maddesi (Değişik: 27/02/2007–26447 R.G. /10. md.) uyarınca Açık İhale Usulü ile yapılacaktır.


İhale, yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açıktır. Ancak bu uluslararası bir ihale değildir.


İhale için başvuracak istekliler, ihale dosyası ve eklerini, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mah. 221 sok. No: 5 34307 Halkalı Küçükçekmece / İSTANBUL adresinden 09.oo – 18.oo...