29 / 04 / 2024

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası satılıyor!

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası satılıyor!

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası ihale usulü ile satışa sunuluyor. Binanın satış ihalesi 11 Temmuz'da gerçekleşecek..



Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş. Eskişehir PTT Başmüdürlüğü, Eskişehir ili Alpu ilçesinde yer alan PTT Hizmet ve Santral Binası'nı satıyor. Satış ihalesi 11 Temmuz'da yapılacak.


TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR

Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş. Eskişehir PTT Başmüdürlüğünden:


1 - Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş. Eskişehir PTT Başmüdürlüğünün mülkiyetinde Eskişehir İli Alpu İlçesinde bulunan, tapuda 16 pafta, bila ada, 3399 parsel nolu 1285 m² yüzölçümlü arsa ve üzerinde bulunan bahçeli üç katlı kargir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası mevcut haliyle kapalı zarf artırma usulü ile satışa çıkarılmıştır.


2 - İhalenin yapılacağı yer: Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Arifiye Mah. 2 Eylül Caddesi PTT Çıkmazı Sokak No: 9/A 26102 -ESKİŞEHİR adresinde olup, Telefon No: 0 (222) 230 13 63, Fax: 0 (222) 221 22 07 dir.


3 - İhale konusu taşınmaza ait ihale şartnamesi çalışma saatleri içerisinde Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Yapı ve Teknik İşler Müdürlüğü 123 nolu odada incelenebilecek ve 25.00.-TL karşılığı temin edilebilecektir.


4 - İsteklilerin ihaleye iştirak edebilmeleri için ihale başlangıç saatine kadar verecekleri teklif mektubu ile birlikte 5.940,00-TL (BeşBinDokuzYüzKırk Türk Lirası)’lik geçici teminat makbuzu veya mektubu; ihale dokümanının satın alındığına dair belge, ikametgâh senedi; tebligat için adres beyanı; gerçek kişi olması halinde nüfus cüzdanı örneği, tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge aslı veya noter tasdikli sureti; teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi ve imza sirküleri (gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza sirküleri, tüzel kişi olması halinde, şirket ortaklarının hisse durumlarını ve şirketteki görevlerini belirten son durumunu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi aslı veya noter tasdikli sureti ve tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.); vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza sirküleri, her sayfası imzalı şartname ve “Terör örgütlerine iltisakı yahut bunlarla irtibatı olduğu, Milli İstihbarat Teşkilatı veya Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bildirilen gerçek ve tüzel kişiler” listesi içerisinde bulunmadıklarını ve terör örgütlerine iltisaklarının yahut irtibatlarının olmadığına dair noter onaylı taahhütname ile birlikte en geç ihale günü 11.07.2017 saat 10.00’a kadar Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Yapı ve Teknik İşler Müdürlüğü 123 nolu odaya (Arifiye Mahallesi 2 Eylül Caddesi PTT Çıkmazı Sokak No: 9/A 26102-ESKİŞEHİR) teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü olarak posta vasıtasıyla gönderilmesi gerekmektedir.


5 - Satıştan doğacak masraflar (satış işlemleri ve bu işlemler sırasında düzenlenen belgeler ile her çeşit vergi, resim, harç diğer mali yükümlülükler (sözleşme damga vergisi, komisyon karar pulu tutarı, tapu harçları vb.) alıcıya aittir.


6 - Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 120 gündür.


7 - Taşınmaz satışı ile ilgili ihale 11.07.2017 Salı günü saat 10.00’da Eskişehir PTT Başmüdürlüğünde 2. kat toplantı salonunda yapılacaktır.


8 - Taşınmaz malın tahmin edilen bedeli 198.000,00-TL (YüzDoksanSekizBin Türk Lirası) olup, geçici teminat miktarı 5.940,00-TL (BeşBinDokuzYüzKırk Türk Lirası) dır.


9 - Kurumumuz 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa tabi olmayıp ihaleyi yapıp yapmamakta ya da dilediğine yapmakta serbesttir.

İlan olunur.




Geri Dön