04 / 05 / 2024

spk lisans değerleme uzmanı Erbil Töre

spk lisans değerleme uzmanı Erbil Töre

SPK Lisanslı Değerleme Uzmanı Yüksek İnşaat Mühendisi Erbil Töre kimdir? Erbil Töre, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksek İnşaat Mühendisi Erbil Töre'nin biyografisi...

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği açıkladı! Gayrimenkulde değerleme hizmet oranı pahalı değil

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Başkanı Yaşar Bahçeci, SPK’dan lisanslı olan gayrimenkul ve varlık değerlemesinde bulunan uzmanların ve değerleme firmalarının kira uyuşmazlıklarındaki arabuluculuk seviyesindeki fiyat belirlemeden çözüm bulmaya çalıştıklarını kaydetti.

Gayrimenkul değerleme tarifesine yüzde 50'ye yakın zam geldi! SPK duyurdu: Konut, ofis, fabrika, arsa.. Tek tek değişti!

SPK 2023 yılı gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesi tutarlarında güncellemeye gitti ve yaklaşık yüzde 50 oranında zam uyguladı. İşte o rakamlar...

Gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesine 2023 ayarı! Resmen zam geldi, tutarlar yükseldi! Hemen bakın!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından, 2023 yılında uygulanacak gayrimenkul değerleme asgari ücretleri resmen yükseltildi. İşte yeni rakamlar...

Gayrimenkul değerleme hizmetlerine ilişkin 2022 tarifesi belirlendi! 

Sermaye Piyasası Kurulunun (SPK) belirlenen gayrimenkul değerleme hizmetlerine ilişkin 2022 tarifesi yayımlandı. 

SPK'dan gayrimenkul değerleme faaliyetlerine ilişkin açıklama! 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), internet sitesinde gayrimenkul değerleme faaliyetlerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Gayrimenkul değerleme fiyatları yükseldi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği üyeleri tarafından verilecek olan gayrimenkul değerleme hizmetine esas gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesini açıkladı.

Martı GYO değerleme şirketini seçmek için ek süre kullanacak!

Martı GYO'nun değerleme işlemlerinin tamamlanabilmesi için şirkete 1 ay ek süre verilmesi talebi SPK toplantısında olumlu karşılandı.

Doğuş GYO değerleme şirketini değiştirdi!

Doğuş GYO, değerleme şirketlerinde değişiklik yapıldığına ilişkin yönetim kurulu kararı aldı ve SPK onayı alınmak üzere başvuru yaptı. Değerleme şirketinin değiştirilmesine yönelik başvurusu onaylandı. 

Gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesi 2020 belli oldu!

SPK, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği üyelerinin vereceği değerleme hizmetlerine ilişkin olarak, 2020 Yılı Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi ve Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Uygulama esaslarını belirledi...

Gayrimenkul değerleme uzmanları lisanslaşıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Zuhal Balsarı Keskin, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı verilen gayrimenkul değerleme uzmanının görevlerini anlattı.

Vatandaşlığa geçiş için gayrimenkul değerleme raporu gerekli!

Türk Vatandaşlığına geçiş için gereken 250 bin dolar gayrimenkul yatırımlarında SPK lisanslı gayrimenkul değerleme raporunun önemini anlatan Tapu Ekspresi Genel Müdürü Engin Yalçın, vatandaşlığa geçiş kriterlerine ilişkin önemli bilgiler paylaştı...

2017 gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesi belirlendi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 2017 yılı gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesi ve uygulama esaslarını belirledi.

Yeşil GYO, değerleme şirketini seçti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında 2016 yılı değerleme şirketinin seçimi ve marka lisans sözleşmesini imzaladı. İşte KAP'a yapılan açıklama..

spk lisans değerleme uzmanı Erbil Töre Haberi

spk lisans değerleme uzmanı Erbil Töre

Erbil Töre kimdir?

Erbil Töre orta, lise tahsilini Saint-Joseph Fransız Lisesi, mühendislik tahsilini de Robert Kolej Mühendis Mektebi’nde yaparak İnşaat Yüksek Mühendisi derecesiyle 1965 yılında mezun oldu. 


Askerlik hizmetinden sonra meslek hayatına Los Angeles’te başladı, California eyaletinde profesyonel mühendis lisansı aldı ve Ralph Parsons mühendislik firmasında altı yıl çalıştıktan sonra İstanbul’da yeni kurulan Toplu Konut Holding firmasına yönetici olarak döndü. 


Yedi yıllık bir yöneticilik döneminden sonra serbest çalışarak yurt dışında iş yapan inşaat firmalarına danışmanlık yaptı. 1980 lerin başından itibaren marina sektörüne girerek yakın zamana kadar Türkiye’deki belli başlı marinalar ile Suriye, Mısır ve Tunus’ta önemli marina projelerinin dizayn, inşaat ve işletmelerini üstlendi. 


2000 yılından itibaren, İstanbul Üniversitesi’nin Amerikan Değerleme Enstitüsü ile müştereken düzenledikleri gayrimenkul değerleme programında öğretim görevi ve SOM Kurumsal Gayrimenkul...