06 / 05 / 2024

SPK Özel Durumlar Tebliği Madde 23/7

SPK Özel Durumlar Tebliği Madde 23/7

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara 4. İdare Mahkemesi'ndeki dosyada verilen karar aleyhine temyiz yoluna başvurusu yaptı. Danıştay 6. Daire Başkanlığı'nın 2016/494 numaralı dosyasında karar aşamasında.

Bireysel emeklilik sistemi (BES) yenilikleri: Birikimlerin yarısı ne zaman çekilebilir? 

Resmi Gazete, bireysel emeklilik sistemine getirilen yeni düzenlemeleri yayınladı. Bu değişikliklerle katılımcılar evlenme, konut satın alma ya da afet gibi özel durumlar karşısında birikimlerinden kısmen yararlanabilecekler. Muhammet Bayram, konu ile ilgili ayrıntılara değindi.

Çocuğu olmayan bir kişinin mirası kime kalır?

Miras hukuku, bir kimsenin hayatını kaybetmesi durumunda mal varlığının ve mülklerinin yasal mirasçılara nasıl dağıtılacağını düzenleyen önemli bir hukuki alanı ifade eder. Bu alanda, özellikle çocuksuz kişilerin miras paylaşımı ve özel durumlar, toplumda geniş ilgi gören konular arasında yer alır.

Körfez GYO'dan fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Körfez GYO'nun fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin özel bir durum olup olmadığına dair bilgi istendi. Sermaye Piyasası Kurulunun Özel Durumlar Tebliğine göre şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor. 

İntema İnşaat'tan 'olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri' açıklaması!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun II.15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin "Olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri" başlıklı 8. maddesi gereğince; İntema İnşaat'ın kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor.

Kiler GYO'dan fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Kiler GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Deniz GYO olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması! 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın SPK'nın Özel Durumlar Tebliğine göre kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır... 

Körfez GYO olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın SPK'nın Özel Durumlar Tebliğine göre kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır... 

Trend GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Trend GYO, payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususunda açıklama yapılmasını talep etti.

Martı GYO'nun olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri!

Martı GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durum olup olmadığı hususunda açıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO'dan özel durum açıklaması!

Yapı Kredi Koray GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak Özel Durumlar Tebliği'ne istinaden açıklama yapılması talep edildi. Şirketin faaliyetlerine ilişkin olarak özel durum açıklaması yapılmasını gerektirecek önemde kamuya açıklanmamış herhangi

Pera GYO'dan özel durum açıklaması!

Pera GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre şirket tarafından Kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Yeşil GYO'dan olağandışı hareketlerine ilişkin özel durum açıklaması!

Yeşil GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre şirket  tarafından Kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor. 

TSKB GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

TSKB GYO'nun pay fiyatındaki olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında,  şirketin nezdinde Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'ne göre, kamuya açıklanmamış herhangi özel bir durum bulunmuyor.

SPK Özel Durumlar Tebliği Madde 23/7 Haberi

SPK Özel Durumlar Tebliği Madde 23/7

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara 4. İdare Mahkemesi'ndeki dosyada verilen karar aleyhine temyiz yoluna başvurusu yaptı. Danıştay 6. Daire Başkanlığı'nın 2016/494 numaralı dosyasında karar aşamasında


Açıklama:

SPK Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) Madde 23/7 kapsamında yapılan açıklamadır.


Ankara 4. İdare Mahkemesi'ndeki dosyada verilen karar aleyhine temyiz yoluna başvurulmuş olup, Danıştay 6. Daire Başkanlığı'nın 2016/494 numaralı dosyasında karar aşamasındadır. Kamuoyunun bilgisine...