05 / 05 / 2024

SPKnın inceleme başlattığı Sinpaş GYO savunmaya geçti

SPKnın inceleme başlattığı Sinpaş GYO savunmaya geçti

SPK'nın inceleme başlattığı Sinpaş GYO, savunmaya geçerek, "Bizi özkaynak, aktif ve hisse performansımızla kıyaslayın" dedi. Ama şirket, rakiplerinin rakamlarına bakmayı unuttu. Veriler, üç alanda da performansının sektörden daha kötü olduğunu gösteriyor

Binasına deprem testi yaptıranlar hemen bakın! Ön inceleme sonuçları açıklanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kenti afetlere dirençli hale getirmek için başlattığı yapı ön inceleme çalışmasının sonuçları açıklanıyor. İşte ayrıntılar...

Duyan duymayan kalmasın! Ziraat Bankası yılın kampanyasını başlattı! Alışverişleriniz bedavaya gelecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası çok konuşulacak bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında 10 bin lira ve üzeri alışverişlerde 1500 lira indirim uygulanacağı açıklandı.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda inceleme başlatıldı! Yüzde 40'ın üzerinde olması halinde yıkılacak!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ekipleri 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda çatlak kolonlar ile korozyona uğramış demirlerin görüntüsünden sonra inceleme başlattı! 

Elden para ödeyenler, aksesuara ek ücret verenler dikkat! Bakanlık, sıfır otomobile inceleme başlattı!

Pandemiden bu yana bir türlü hallolmayan sıfır otomobil sorunu için bir son dakika gelişmesi daha geldi. Son günlerde artan şikayetler nedeniyle Hazine ve Maliye Bakanlığı sıfır otomobil sorununa el koydu ve inceleme başlattı.

EYT'liye özel promosyon müjdesi! O banka başlattı, diğer bankaların çığ gibi gelmesi bekleniyor

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar uzun süreden bu yana devam ettirdikleri yarışı kazandı ve emeklilik haklarını aldı. Bankalar da bu vatandaşlara çevrildi. Bir banka EYT'lilere özel olarak promosyon kampanyası başlattı.

Türkiye’de bir ilk gerçekleşti, o şirket haftada 4 gün çalışma uygulaması başlattı!

Türkiye’de bir şirket, haftada ilk kez 4 gün çalışma uygulaması başlattığını duyurdu. Peki o şirket hangisi ve bu sistem nasıl işleyecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

TOKİ 2.539 TL taksitle ucuz konut fırsatı başlattı! Bu fiyata akrabanız bile vermez! Hemen bu son dakika haberine bakın!

Dar gelirli aileler için hayata geçirdiği konut projelerini satışa çıkaran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Balıkesir Karesi projesi için başvuru dönemini başlattı. Söz konusu projeden 2.539 lira taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ, o ildeki ucuz konut başvurularını resmen başlattı! 933 lira taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yıldızeli projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.  Peki TOKİ Sivas Yıldızeli fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Teknosa Xiaomi Redmi 10'da Anneler Günü kampanyasını başlattı! İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa Xiaomi Redmi 10'da Anneler Günü kampanyasını başlattı! Kampanya kapsamında Teknosa'dan Xiaomi Redmi 10 4/128 GB Akıllı Telefon alana Arzum AR1105-K Ottimo El Blender sepette hediye! Peki, Teknosa'da Xiaomi Redmi 10 fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Energyfi kripto para borsasında yeşil dönüşümü başlattı!

Kripto paraların çevreye verdiği zararlara yönelik tartışmalar gittikçe büyüyor. Energyfi platformu İletişim Direktörü Tim Jenkins, kripto paralara ilişkin yeşil dönüşümü başlattıklarını dile getirdi. 

Ahmet Aras'ın oteli için inceleme başlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ailesine ait olan oteldeki kaçak yapılaşma iddiaları üzerine inceleme başlattı.

ATM'den kripto para alım satımı için inceleme başladı!

Türkiye'de ATM'ler üzerinden kripto para alım ve satım işlemi yapılabiliyor. Merkez Bankası, söz konusu işlemler için inceleme başlattı. 

SPKnın inceleme başlattığı Sinpaş GYO savunmaya geçti Haberi

SPKnın inceleme başlattığı Sinpaş GYO savunmaya geçti

ÖZKAYNAĞI EN AZ BÜYÜYEN ŞİRKET


 Sinpaş: Hisse performansıyla bağlantılı olarak değerlendirilecek en önemli verilerden biri özkaynaklardır. Sinpaş GYO, özkaynaklarındaki güçlülüğüyle öne çıkan şirkettir. 

 Soru: Sinpaş'ın özkaynak büyümesi, 2007 sonundan bu yana sektör ortalamasına ulaştı mı? 

 Gerçek: Şirketin açıklamasında, 2007 sonunda 880.7 milyon TL olan özkaynakların, bu yılın haziran sonuna kadar olan dönemde yüzde 25.81 oranında artarak 1 milyar 108 milyon liraya ulaştığı belirtildi. Ancak şirket diğer GYO'ların özkaynak performansını dikkate almayarak yatırımcılarını eksik bilgilendirdi. Borsada 20 GYO bulunuyor. Bunların 2007 sonunda 5 milyar 157 milyon olan özkaynakları, 7.5 yılda yüzde 266.9 artarak 18.9 milyara ulaştı. Bu oran Sinpaş'ta yüzde 25.8'de kaldı. Yani 7.5 yıllık enflasyon da dikkate alındığında Sinpaş'ın özkaynakları reel olarak eridi.


AKTİFTE SONDAN DÖRDÜNCÜ OLDU


 Sinpaş: Şirketimiz 2007 sonundan bu yana aktif...