28 / 04 / 2024

spor hastanesi

spor hastanesi

Tayyip Erdoğan'ın, "kamu ve özel sektör işbirliğiyle hayata geçirilecek 16 şehir hastanesinin imza töreninde, yapılacak spor hastanesi projesinin takibi için" görevlendirdiği Hakan Şükür, konuyla ilgili çalışmasını yaparak, Erdoğan'a sundu.

Spor Hastanesi görevi Hakan Şükür'e!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kamu-Özel sektör işbirliğiyle Atatürk Olimpiyat Stadyumu' nun bulunduğu bölgeye yapılacak İstanbul Şehir Hastanesi' nin içine bir de Spor Hastanesi kurulmasını istedi...

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı hızla yükseliyor

Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin yanındaki dolgu alanında yapımı süren 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin inşaatının hızla yükseldiği açıklandı. 

Trabzon'a 900 yataklı şehir hastanesi inşa ediliyor!

Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin yanındaki dolgu alanına yapılacak olan 900 yataklı Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu yeni hastanenin inşaatını inceledi.

Bilkent Şehir Hastanesi Aralık ayında açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gülhane Külliyesi Spor Salonu'nda Sağlık Bilimleri Üniversitesinin akademik yıl açılışına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada Bilkent Şehir Hastanesi'nin Aralık ayında açılacağını söyledi. 

İstinye'ye Özel Spor Hastanesi yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İstinye’de, mülkiyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait olan,  20 yıl önce imzalanan prtokol ile 49 yıllık kullanım hakkı İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’ne verilen arazi üzerinde yeni proje onaylandı. 

Sarıyer’deki Avcılık Atıcılık Kulübü arazisine Spor Hastanesi geliyor!

Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park tarafından inşa edilecek olan özel spor hastanesinin 2016 yılından beri tartışma konusu olan imar planları koruma kurulu tarafından da onaylandı.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yapılaşma istenmiyor!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanı kapsayan imar planının değişikliği tartışmalara yol açtı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Raşit Tükel itirazlarını dile getirdi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi planına itiraz edilecek!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Plan değişikliğine Bakırköy Belediyesi itiraz edecek.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yıkılacak mı?

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile hastanenin yakınında bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Yeni plana göre 90 yıllık hastane yenilenip ek binalar yapılacak.

Mevlüt Çavuşoğlu: 30 şehir hastanesi inşa edildi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı'na katıldı. Çavuşoğlu, devletin, yatırımlarına devam ettiğini, 30 şehir hastanesi kurduklarını söyledi.

Akyazı Spor Kompleksi'ne şehir hastanesi m yapılacak?

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Ortahisar Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Faruk Kanca, Akyazı Spor Kompleksi'ne yapılması düşünülen şehir hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Afyonkarahisar Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı başladı!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ikinci dönem seçim projelerinden olan eski SKK Hastanesi'nin bulunduğu alana yapılacak Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nde inşaat çalışmalarına başlandı.

Gemlik Bölge Hastanesi'nin temeli atıldı!

Arcellor Firması tarafından Lale Kemal Kılıç Ortaokuluna yaptırılacak olan Spor Salonu temeli de Bölge Hastanesi temeli ile birlikte atıldı. . Temel atma töreni Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımı ile bugün gerçekleştirildi...

Afyonkarahisar'da Spor Gençlik ve Rekreasyon Projesi için arazi devri yapıldı!

Afyonkarahisar'da Cumhuriyet Mahallesi'ndeki eski SSK Hastanesi'nin bulunduğu alana yapılması planlanan Spor Gençlik ve Rekreasyon Projesi için arazinin Hazine'den devri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne yapıldı...

spor hastanesi Haberi

spor hastanesi



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "kamu ve özel sektör işbirliğiyle hayata geçirilecek 16 şehir hastanesinin imza töreninde, yapılacak spor hastanesi projesinin takibi için" görevlendirdiği AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, projenin detaylarını AA muhabirine anlattı. 


Şükür, konuyla ilgili yaptıkları çalışmanın projelendirmesini Başbakan Erdoğan'a sunduğunu belirterek, sağlığın aktörleri tarafından yapılacak son değerlendirmenin ardından son bir sunum daha yapılacağını söyledi. Şükür, yapılacak olan tesisin adının "Sporcu Sağlık Merkezi" olacağını ifade ederek, bu projenin çok uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve önemli hedeflerinden biri olduğunu kaydetti.


Sağlık Merkezi'nin İstanbul'da olacağını kaydeden Şükür, "Kurulması düşünülen iki yer var. Biri Sancaktepe Samandıra'da, diğeri İkitelli Şehir Hastanesi projesinin içerisinde. İkisi arasında karar verilecek" dedi.


Şükür, devlet hastaneleri ve şehir hastaneleri içinde birimler oluşturulacağını ve o birimlerin İstanbul'daki merkeze bağlı olacağını...