19 / 05 / 2024

spor salonları temeli

spor salonları temeli

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş "İnanıyorum ki Türkiye'de ve dünyada başarıya ulaşmış olan öğrencilerimiz temelini atacağımız 60 spor salonuyla birlikte çok daha farklı başarılara imza atacaktır" dedi...

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Mamak Ekin Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, temeli atılan Ekin Spor Kompleksi'nin hayırlı olmasını diledi.

AVM'lerde pandemi öncesi ciro için temmuz ayı bekleniyor!

1 Haziran itibari ile AVM’ler, hazır giyim markaları, kafe ve restoranlar, spor salonları hizmete yeniden açıldı. 11 Mayıs tarih itibariyle yüzde 60'ı açılan AVM’lerde cironun yükselmesi için temmuz ayı bekleniyor.

Stadyum ve spor salonlarından kira alınmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 81 il müdürlüğüne stadyum ve spor salonlarından kira alınmamasına ilişkin genelge gönderdi…

Çorum'un yeni spor salonları açılış için gün sayıyor!

İnşaatı tamamlanan ve açılışı için gün sayılan Çorum Belediyesi spor salonlarında sona gelindi.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullara yeni spor salonları inşa ediyor.

Bursa Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli törenle atıldı.

Pendik'in 20. spor kompleksinin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği 20. spor kompleksinin temelini attı

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Adana Kartal Yaşar Spor Kompleksi’nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından Kartal Yaşar’ın adının verileceği spor kompleksinin temeli atıldı. Projenin 120 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesinin 5. spor kompleksi olan Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli törenle atıldı.

Gültepe Spor Tesisi'nin temeli atıldı!

Konak Belediyesi’nin Gültepe’deki eski ekmek fabrikasının yerinde hayata geçireceği dev spor tesisinin temeli atıldı.

spor salonları temeli Haberi

spor salonları temeli

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen, "60 okul spor salonunun temel atma ve genç şampiyonlar ödül törenine" katıldı.


Topbaş törende yaptığı konuşmada, "İnanıyorum ki; Türkiye'de ve dünyada başarıya ulaşmış olan öğrencilerimiz, temelini atacağımız 60 okul spor salonu ile birlikte, çok daha farklı başarılara imza atacaktır. Bu spor salonları devreye girdiğinde, İstanbul dünya müsabakalarında ve 2020 Olimpiyatlarında madalya getirecek sporcuları yetiştirecektir" dedi.


Türkiye ve dünyada dereceye giren sporcuları tebrik ettiğini belirterek, sporcuların bir gurur tablosu sergilediğini söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 2005 yılında Atina Olimpiyatları'na gittiklerini hatırlatan Topbaş, "Atina Olimpiyatları'nda Türkiye olarak 68 sporcuyla temsil edildiğimizi görünce, gerçekten üzüntü duydum. Çünkü nüfusu genç olan ve önemli bir nüfusa sahip olan ülkemizin çok daha fazla sporcuyla...