03 / 05 / 2024

spor salonları

spor salonları

Kasım ayında sözleşmesi imzalanan Kars Merkez Buz Pateni Spor Salonu 17 milyon TL'ye mal olacak ve bölgede kış sporlarının gelişiminde önemli bir rol oynayacak.

İstanbul'da 60 okul spor salonunun temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş "İnanıyorum ki Türkiye'de ve dünyada başarıya ulaşmış olan öğrencilerimiz temelini atacağımız 60 spor salonuyla birlikte çok daha farklı başarılara imza atacaktır" dedi...

Yeni konut projeleri ile spor salonları dev bir sektör oldu!

Hürriyet Gazetesinden Ceyhun Kuburlu'nun haberine göre; Son yıllarda yeni konut projeleri ve yabancı markaların pazara girmesiyle sayısı 1550’ye ulaşan spor salonları (Fitness Center) dev bir sektör yarattı.

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

AVM'lerde pandemi öncesi ciro için temmuz ayı bekleniyor!

1 Haziran itibari ile AVM’ler, hazır giyim markaları, kafe ve restoranlar, spor salonları hizmete yeniden açıldı. 11 Mayıs tarih itibariyle yüzde 60'ı açılan AVM’lerde cironun yükselmesi için temmuz ayı bekleniyor.

İBB'den 4 ilçeye yeni spor tesisi!

Spor tesislerine İstanbullunun erişimini kolaylaştırmak için şehrin birçok bölgesinde çalışma yapan İBB, yapımı bitenleri açıyor. Kağıthane, Gaziosmanpaşa ve Fatih ilçelerindeki salonlar, normalleşme takvimi çerçevesinde kentliye hizmet verecek...

Stadyum ve spor salonlarından kira alınmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 81 il müdürlüğüne stadyum ve spor salonlarından kira alınmamasına ilişkin genelge gönderdi…

Çorum'un yeni spor salonları açılış için gün sayıyor!

İnşaatı tamamlanan ve açılışı için gün sayılan Çorum Belediyesi spor salonlarında sona gelindi.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullara yeni spor salonları inşa ediyor.

Kocaeli Hasan Tahsin İlkokulu Spor Salonu şekilleniyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni spor salonları kazandırıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 2 spor tesisi hizmet açıldı!

Şanlıurfa Eyyübiye'de her mahalleye spor salonu inşa ediliyor. Bölgede Eyüpnebi ve Osmanlı Mahallesi Ak Evler Spor salonları hizmete açıldı.

Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İHL’ye spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullarda hayata geçirdiği spor salonlarıyla öğrencilerin olumsuz hava koşullarından etkilenmeden her an spor yapmalarını sağlıyor.

4K İnşaat Adana Yüreğir'e modern bir proje yapıyor!

4K İnşaat tarafından Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine içerisinde konut ve ofis projesi inşa ediyor. 120 dekar alanda yapılacak olan Adana Yüreğir projesinde daireler, ofisler, alışveriş merkezleri ve spor salonları yer alacak.

Gölcük Ortaokulu’na spor salonu!

Kocaeli'de ğrencilerin sağlıklı ve modern ortamlarda her an spor yapabilmelerini sağlayan spor salonları tam donanımlı olarak inşa ediliyor.

Münir Karaoğlu'ndan spor salonu tepkisi!

Vali Münir Karaloğlu, okul spor salonlarının öğrencilerin olmadığı saatlerde mahalledeki bütün gençlere açık olmasını istedi. Karaloğlu, “Bu son talimatım olsun, okul müdürleri spor salonlarını halkın kullanımına açık tutacak" dedi.

spor salonları Haberi

spor salonları

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2014'te 30 şehirde tam 382 milyon TL'lik yatırım yapan 154 tesisi de bitirdi Büyük bir tesisleşme hamlesiyle 2014 yılıda rekor sayıdaki tesisin yapımını tamamlayan Gençlik ve Spor Bakanlığı, 30 farklı şehirde toplam 382 milyon 550 bin TL'lik yatırıma imza attı. Bu yıl içinde 58 fııtbol sahası, 1 atletizm pisti, 5 yüzme havuzu, 34 spor salonu ve 15 diğer tesisrn yapımı rekor sürede tamamlanırken, gençlere yönelik tesis yatırımlarına da önem verildi. 32 şehirde gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerini bir arada yürütecekleri 41 gençlik merkezüıin inşaatı bitti. "Yatırımlar sonrasmda 'tesisimiz yok' söylemine son verdik" diyen Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, "Tabii bu sadece başlangıç. Tesisler başarı için sadece bir araç. Bu aracı amaca çevirmek adına anahtar...