30 / 04 / 2024

spor salonu niğde

spor salonu niğde

Niğde'de 2014 yılında yapımına başlanan spor salonunun ne zaman bitirileceği meclis gündeminde konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı...

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ruhi Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Sadettin Saran Elazığ’a spor salonu yaptırıyor!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgede yardım çalışmaları devam ediyor. Saran Holding depremden etkilenen Elazığ’a spor salonu yaptırıyor...

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

Zeynep Sever Demirel Beykoz'daki villasına spor salonu yaptırdı!

Ünlüler sporu eve taşıdı. Emina Jahovic ve Yasemin Özilhan'ın ardından Zeynep Sever Demirel'de Beykoz'daki 3 katlı lüks villasına spor salonu yaptırdı.

Niğde'de 2014'de yapımına başlanan spor salonu TBMM'de!

Niğde'de 2014 yılında yapımına başlanan spor salonunun ne zaman bitirileceği meclis gündeminde konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Büyükşehir'den yeni spor salonu!

Kent genelinde pek çok okula spor salonu kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için de yeni bir spor salonu inşa ediyor.

Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yıkım başladı!

1989'de hizmete açılan Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yıkımına başlandı. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu konuyla ilgili olarak, "Dünyaya örnek olabilecek bir tesis planlıyoruz" dedi.

Niğde'deki kapalı spor salonunun inşaatı meclis gündeminde!

Niğde-Bor yolu üzerindeki kapalı spor salonu inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adana'ya "LEED Gold" sertifikalı spor salonu!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından enerji ve çevre dostu olarak inşa edilen "LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) Gold" sertifikasına sahip ASKİ Atatürk Spor Salonu'nun 29 Ekim'de açılması planlanıyor.

Sakarya Spor Salonu'nun yenileme ihalesi 15 Eylül'de!

Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı’nın maçlarını oynayacağı 5 bin kişilik Sakarya Spor Salonu’nun yenileme ihalesi 15 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Sakarya Spor Salonu için ihale düzenlenecek!

Süper Lig’de mücadele edecek Büyükşehir Basketbol Takımı’nın maçlarını oynayacağı 5 bin kişilik Sakarya Spor Salonu’nda tadilat çalışmaları yapılması için ihaleye çıkılıyor.

Sakarya Spor Salonu için ihaleye çıkılacak!

Süper Lig’de mücadele edecek Büyükşehir Basketbol Takımı’nın maçlarını oynayacağı 5 bin kişilik Sakarya Spor Salonu’nda tadilat yapılacağı açıklandı. Tadilat çalışmalarının yapılması için ihaleye çıkıyor.

spor salonu niğde Haberi

spor salonu niğde

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de 2014 yılında yapımına başlanan spor salonunun ne zaman bitirileceğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

1- Niğde Bor yolunda yapımına 2014 yılında başlanıp 2016 yılında bitirileceği açıklanan spor salonunun bir türlü bitirilemeyip atıl durumda olmasının sebebi nedir?

2- 2019 yılında tamamlanması düşünülmekte...