23 / 07 / 2024

spor sarayı

spor sarayı

1948 yılında Harbiye'de inşa edilecek, eski ismiyle, Spor ve Sergi Sarayı'nın inşası hazırlıkları ilerliyormuş. İnşa edilecek bina yaz mevsiminde sergi binası olarak, diğer mevsimlerde ise spor binası olarak kullanılacakmış.

Bağcılar Hidayet Türkoğlu Paralimpik Spor Salonu açılış töreni yarın!

Cumhurbaşkanı Danışmanı, A Milli Basketbol Takımı ile NBA Ligi’nin eski basketbolcusu Hidayet Türkoğlu, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nı ziyaret ederek, Paralimpik Spor Salonu’nun açılış kurdelesini kesecek

Malatya'da Spor Merkezi ile Nikah Sarayı Projesi basına tanıtıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve hizmete girmeye hazırlanan Yaşam ve Spor Merkezi ile Nikah Sarayı basın mensuplarına tanıtıldı.

TT Arena’nın yanına kapalı spor salonu yapılacak!

G.Saray’da UEFA’dan beklenecek tehlikeyi açıklayan başkan Dursun Özbek " TT Arena’nın yanına yapılacak kapalı spor salonunun isim haklarının sponsora verip minimum 50 milyon Euro isim hakkı satacak." dedi.

Ankara Belpa Buz Sarayı çatısında çökme tehlikesi!

Ankara Belpa Buz Sarayı çatısının çökme tehlikesi ve 'metal Yorgunluğu' olduğu, ayrıca mevcut demir sisteminde de eğilmeler başladığını fark eden Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ın bu dikkati büyük bir faciayı önledi.

1948 yılında Spor ve Sergi Sarayı'nın inşası hazırlıkları ilerliyor!

1948 yılında Harbiye'de inşa edilecek, eski ismiyle, Spor ve Sergi Sarayı'nın inşası hazırlıkları ilerliyormuş. İnşa edilecek bina yaz mevsiminde sergi binası olarak, diğer mevsimlerde ise spor binası olarak kullanılacakmış.

VakıfBank'ın Spor Sarayı 2016'da hizmete açılacak!

VakıfBank, Bağlarbaşı'nda yapımı süren ve 2016'da hizmete girmesi beklenen muhteşem tesisle yıllardır yaptığı büyük yatırımı taçlandırmaya hazırlanıyor.

VakıfBank'ın Spor Sarayı yükseliyor!

Bayanlar Voleybol 1. Lig takımlarından VakıfBank'ın adını taşıyan 9 katlı Spor Sarayı yükselmeye başladı. Türk sporunun kullanımına sunulacak dev kompleksin, Ağustos 2016'da hizmete girmesi planlanıyor

Pursaklar Belediyesi Spor Salonu açıldı!

Pursaklar Belediyesi’ne ait spor salonlarının sayısı her geçen gün artıyor. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Saray Mahallesi’nde yapılan erkek spor salonunun açılışını yaptı..

Vakıfbank Spor Sarayı ne zaman açılıyor?

Üsküdar Bağlarbaşı’nda hayata geçirilen Vakıfbank Spor Sarayı projesi ne zaman bitecek? Vakıfbank Spor Sarayı Üsküdar’da ne zaman açılıyor? Vakıf Bank Spor Salonu’nda neler olacak? Vakıfbank Spor Sarayı inşaatında son durum ne? İşte cevaplar…

Üsküdar'da yapılacak VakıfBank Spor Sarayı'nın protokolü imzalandı!

Vakıf Bank tarafından Üsküdar Belediyesi' nin katkılarıyla Bağlarbaşı' nda inşa edilecek VakıfBank Spor Sarayı' nın protokolü, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç' ın da katıldığı törende imzalandı.

Malatya'ya 5 milyon liralık nikah sarayı yapılıyor!

Malatya Belediyesi, yatırım ve hizmetlerine devam ediyor. 2013 yılı içerisinde temeli atılan Sanat Galerisi, Sanat Sokağı, Gençlik Merkezi, Yaşam ve Spor Merkezi ile Yeni Nikah Sarayı inşaat çalışmalan, mevsim şartlarının elverişli olması nedeniyle devam

Konya Spor ve Kongre Sarayı inşaatında sona yaklaşıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen 10 bin kişilik Spor ve Kongre Sarayı inşaatında sona yaklaşıldı. Spor ve Kongre Sarayı, çevre düzenlemesi, kamulaştırmalarla birlikte yaklaşık 80 milyon liraya mal oldu.”

Konya Spor ve Kongre Sarayı açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen 10 bin kişilik Spor ve Kongre Sarayı inşaatında sona yaklaşıldı. Spor ve Kongre Sarayı’nı Şeb-i Arus törenlerine kadar tamamlanıp Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılması bekleniyor...

spor sarayı Haberi

spor sarayı



Spor ve Sergi Sarayı


     Harbiye binasının arkasında, yazlık tiyatronun yanında yapılacak olan Spor ve Sergi Sarayı'nın inşası hazırlıkları ilerliyor. İnşaat sahasında bir taraftan toprak tesviyesi yapılmakta, bir taraftan da malzeme depo edilmektedir. Bina sonbahar, kış, ilkbahar mevsimlerinde spor, yazın sergi için kullanılacaktır. Binada bir büyük, birkaç küçük salon bulunacaktır. Büyük salon paten, patenli hokey gibi sportif faaliyetlere tahsis edilecek ve 6-7 bin kişi alabilecektir. Bina bir anda büyük bir sergiye tahsis edilebileceği gibi salonlarından biri veya ikisi daha küçük mikyasta sergiler için kullanılabilecektir. 

     Binada çok müsait kapalı tenis sahası, basketbol, voleybol, boks, eskrim, güreş...