05 / 05 / 2024

spor tesisi yapılan köyler

spor tesisi yapılan köyler

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, il özel idareleri tarafından spor tesisi yapılan köylere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Odunpazarı Belediyesi Yap-İşlet-Devret modeliyle spor tesisi yaptıracak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de spor tesisi yaptıracak. Söz konusu ihale 4 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kanal İstanbul İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Yenişehir (Avrupa Yakası)Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Sağlık ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar mecliste!

Tarım ve Orman Bakanlığınca 2018 ve 2019 yıllarında sağlık, eğitim ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar ve tahsil edilemeyen kiraların tutarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Yenidoğan Spor Tesisi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gürsu’ya kazandırılan ‘Yenidoğan Spor Tesisi’nin açılışını yaptı.

Adıyaman Kömür'e spor tesisi yapıldı!

Adıyaman’ın Kömür Belde Belediyesinin kayyum Belediye Başkanı Adem Kaya, bir ay gibi kısa sürede spor tesisi projesini hayata geçirdi...

Bolu Gerede'de yeni spor tesisi için imzalar atıldı!

Bolu Gerede Belediyesi tarafından, Bahçelievler Mahallesi’nde yapılacak spor tesisi projesi için imzalar atıldı. 16 odalı tesis binasının 450 günde bitirilmesi planlanıyor. 

Kocaeli Yeniköy'deki spor tesisi 120 aylığına kiralanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yeniköy Mahallesi'nde yer alan Spor Tesisi Alanı 120 ay süre ile kiralanıyor. İhale 11 Nisan'da yapılacak...

Zeytinburnu Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı!

Zeytinburnu'nda yapılan Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı. Tesisin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu katıldı..

Ankara'ya Okçuluk Spor Tesisi inşa ediliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi yeşil enerji kullanımını yaygınlaştırıyor, büyükşehir Çayyolu'nda yapımına başlanacak “Okçuluk Spor Tesisi”nde yeşil enerji uygulaması yapacak.

Trabzon'a spor tesisi yatırımları!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

Bursa Erikli Mahallesi’ne dev spor tesisi yapılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Erikli Mahallesi’ne 800 metrekare halı saha, 220 metrekare spor ve sosyal tesis binasından oluşan spor tesisi inşa ediyor. Tesis, 2 bin 500 kişilik.

Kırşehir Ahi Stadı'nın yerine spor salonu yapılacak!

Kırşehir Çınar Gazetesi köşe yazarı olan Avşar Cihan bugünkü yazısında yeni yapılan statları ve stat projelerini anlattı. Cihan, Kırşehir'deki Ahi Stadı'nın yerine spor salonu yapılacağını söyledi.

spor tesisi yapılan köyler Haberi

spor tesisi yapılan köyler


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, il özel idareleri tarafından spor tesisi yapılan köylere ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlan yanıtlandırılmasını talep etti.


Gürer önergesinde "2015 ve 2016 yıllarında İl Özel İdareleri tarafından kaç köyde halı saha ve spor alanları yapılmıştır? Sağlıklı spor için sağlık memuru ve spor eğitmeni de halı saha yapılan köylerde görevlendirilmekte midir?" diye...