29 / 04 / 2024

Spot Blue gayrimenkul

Spot Blue gayrimenkul

İngiliz gayrimenkul şirketi Spot Blue Müdürü Julian Walker: ''Taksim olaylarına rağmen iyi bir hafta, iyi bir ay geçirdik. Satışlarımızda herhangi bir sorun yok" dedi.

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Badarna tarafından kuruldu.

The Blue Anchor Gayrimenkul Kiralama Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

The Blue Anchor Gayrimenkul Kiralama Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda Akyüz tarafından kuruldu.

Blue Address Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Address Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Ali Oudah, Ceyda Naşavati, Izzat Rustom ve Vecih Oudah ortaklığında kuruldu.

​​​​​​​Blue Maps Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Blue Maps Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Petek Koçak tarafından kuruldu.

Realty Blue Mavi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Realty Blue Mavi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mehmet Başköy tarafından kuruldu.

Blue Dıamond Emlak Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Dıamond Emlak Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saad Ramadan Yazan Ahmad R Albdour tarafından kuruldu.

İncek Life ve İncek Blue gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait 15 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Blue Word City Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Word City Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Topdemir tarafından kuruldu.

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Erol tarafından kuruldu.

İncek Life ve İncek Blue projeleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Spot Point Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Spot Point Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Avi Alper Mazalto tarafından kuruldu.

Diamod Blue Gayrimenkul Danışmanlık ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Diamod Blue Gayrimenkul Danışmanlık ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Waseem Khaddam Aljeme tarafından kuruldu. 

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Spot Blue gayrimenkul Haberi

Spot Blue gayrimenkul

Merkezi İngiltere’de bulunan uluslararası gayrimenkul şirketi Spot Blue Müdürü ve Türkiye gayrimenkul piyasası uzmanı Julian Walker, Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylara rağmen satışlarda herhangi bir sorun olmadığını, iyi bir hafta geçirdiklerini bildirdi.


Walker, AA muhabirine Türkiye gayrimenkul piyasasını değerlendirdi. 10 yıldır Türkiye’de gayrimenkul sektörü üzerine çalıştıklarını, Alanya’dan İstanbul’a kadar birçok şehirde, konut ve arsa satışlarında yer aldıklarını belirten Walker, kredi notunun yükselmesiyle yabancı yatırımcıların da Türkiye'deki gayrimenkullere ilgisinin arttığını söyledi.


Walker, yüksek işsizlik ve enflasyonun görüldüğü 10 yıl öncesine göre Türkiye'de durumun çok daha istikrarlı olduğunun altını çizdi. Mevcut tabloda enflasyon ve işsizliğin gerilediğine, düşük faiz oranlarının ve genç nüfusun ülke ekonomisine olumlu katkısı bulunduğuna dikkati çeken Walker, "Uzun vadede (Taksim olayları) olumlu fotoğrafı değiştirmiyor. Dış dünyada problem, BBC gibi medya kuruluşları...