05 / 05 / 2024

Spot Mal Elektrik şirketi

Spot Mal Elektrik şirketi

Spot Mal Elektrik Hafriyat İnşaat Reklamcılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remzi Aksu tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Ağaoğlu’nun 250 milyon TL'ye mal olacak RES projesine onay çıktı!

İş insanı Ali Ağaoğlu’na ait Üçgen Seferihisar Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretim A.Ş enerji şirketinin, Seferihisar RES projesi kapasite artışı için hazırlanan ÇED dosyası onaylandı. Proje 250 milyon liraya mal olacak.

Gülsin Metal Alüminyum Elektrik Malzemeleri Tarım Ürünleri Reklam Medikal Mal.İnş.Mal.Ltd.Şti. kuruldu!

Gülsin Metal Alüminyum Elektrik Malzemeleri Tarım Ürünleri Reklam Medikal Mal.İnş.Mal.Ltd.Şti. Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Demiralay tarafından kuruldu.

Elektrik Avrupa’yı vurdu! Türkiye’de de elektrik zammı gelir mi?

Avrupa’daki elektrik fiyatlarının ortalaması olarak ele alınan Almanya elektrik fiyatları Epex spot borsasındaki aylık verilere kıyasla yüzde 23 artarak 385 euro seviyesinden işlem gördü. Avrupa’daki zammın Türkiye’yi etkileyeceği ya da ne kadar etkileyeceği ise bilinmiyor.

Spot piyasada elektrik fiyatları yeniden belirlendi

Spot piyasada bir megavatsaat elektriğin fiyatı yapılan son belirlemeye göre yarın için en yüksek 3 bin 149 lira 98 kuruş, en düşük 1612 lira oldu. Enerji Piyasaları İşletme AŞ verilerine göre, spot elektrik piyasasında işlem hacmi bugün düne göre yüzde 32,4 artarak 1 milyar 420 milyon 84 bin 883 li

Mg4 Ambalaj Ürünleri Loj.İnşaat Hafriyat Elektrik Enerji Dağ.Yapı Mal.Metal San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Mg4 Ambalaj Ürünleri Loj.İnşaat Hafriyat Elektrik Enerji Dağ.Yapı Mal.Metal San.Ve Tic Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 850 bin TL sermaye bedeli  ile Aytaç Abdullah Deniz tarafından kuruldu.

Spot Mal Elektrik Hafriyat İnşaat Reklamcılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spot Mal Elektrik Hafriyat İnşaat Reklamcılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remzi Aksu tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Elektrik direkleri kamulaştırmasız el atma davası!

Kimi arsalar elektrik direklerinin inşası nedeniyle kamulaştırmasız el atmaya konu olabiliyor. Bu durumda mal sahibi elektrik direkleri kamulaştırmasız el atma davası açarak, kamulaştırma bedeli talep edilebiliyor. İşte dava örneği..

Kiracım elektrik borcunu ödemiyor ne yapmalıyım?

Gayrimenkulün kiraya verilmesi halinde mal sahibinin kendi aboneliğini sonlandırması ve kiracının da abonelikleri üzerine alması gerekiyor. Peki, kiracım elektrik borcunu ödemiyor ne yapmalıyım, diyorsanız işte yanıtı..

Elektrik dağıtım şirketlerine uyarı!

TÜSODER Genel Başkanı Ağaoğlu: "Elektrik dağıtım şirketleri, olumsuz hava koşullarında tüketicilerin mağdur edilmemesi için gerekli tedbirleri alarak, yaptıkları işin kamusal hizmet olduğunun bilinci ve ciddiyetiyle çalışmalıdır" dedi.

Geciken elektrik faturası nereye ödenir?

Mesken ve işyeri gibi taşınmazların elektrik faturaları PTT Şubelerinden, anlaşmalı banka şubeleri ve anlaşmalı ödeme noktalarından yapılabiliyor. Peki, geciken elektrik faturası nereye ödenir? İşte yanıtı..

Faturayı elektrik çarpacak!

Elektrik faturalarındaki tartışmalı kayıp - kaçak bedelini yasal zemine oturtmak için hazırlanan tasarı, dağıtım şirketlerinin müşteri hizmetleri gibi harcamalarının tüketiciden tahsil edilmesinin önünü açıyor.

Elektrik kayıp-kaçak bedeli geri alınması iptal mi oluyor?

Elektrik faturalarındaki tartışmalı kayıp - kaçak bedelini yasal zemine oturtmak için hazırlanan tasarı, dağıtım şirketlerinin müşteri hizmetleri gibi harcamalarının tüketiciden tahsil edilmesinin önünü açıyor..

Elektrik faturalarında kayıp - kaçak düzenlemesi!

Elektrik faturalarındaki tartışmalı kayıp - kaçak bedelini yasal zemine oturtmak için hazırlanan tasarı, dağıtım şirketlerinin müşteri hizmetleri gibi harcamalarının da tüketiciden tahsil edilmesinin önünü açıyor.

Spot Mal Elektrik şirketi Haberi

Spot Mal Elektrik şirketi

Spot Mal Elektrik Hafriyat İnşaat Reklamcılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remzi Aksu tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu. 


Spot Mal Elektrik Hafriyat İnşaat Reklamcılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak.Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini  yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. 2-Sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler,selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin  alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak.Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan...