21 / 05 / 2024

Src Yapı renkli ürünler serisi

Src Yapı renkli ürünler serisi

Hydrocabin markasıyla yerli üretim ürün gönderen Src Yapı’nın Ar-Ge departmanında üretilen yeni sezon ürünler renk çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. Yeni sezon ürünleri ilk tercih edenler bu yıl da Arap, Rus ve İtalyanlar oldu...

Bakması bile keyifli olan renkli evler!

Mimari yapılarda tasarımları kadar renklerin de doğru kullanılması çok önemli bir nokta. Yan yana olan evlerde zıt renkler bir arada kullanılarak çekici bir görünüm elde edilebiliyor. Şehrin bir bölümünde bile olması yeterli olan renkli evler turistik açıdan da şehre değer katıyor...

Folkart, 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu!

Folkart Yapı, renkli görüntülere sahne olacak olan 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu...

Viem, SRC Yapı'ya ortak oldu!

Tekfen Grubu bünyesindeki Viem, SRC Yapı’ya ortak oldu. SRC Yapı, bu birleşmeyle birlikte biri Ukrayna diğeri Van’a, iki yeni tesis kurma kararı aldı.

Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttü!

Duşakabin, küvet, jakuzi ve el duşu üreticisi Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttüğünü duyurdu.Firma, dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satıyor.

Src Yapı'nın Hydrocabin duşakabinleri Türkiye'de!

Src Yapı, tasarım ve Ar-Ge ekibinin üzerinde çalıştığı yeni nesil Hydrocabin duşakabinleri yapı marketler başta olmak üzere Türkiye genelinde satışa sunuyor.

Kayseri Kocasinan'a yeni park yapılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan'da park, bahçe ve yeşil alan çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Mahallelerimize çocuk ve yetişkinlerin vakit geçirebilecekleri renkli alanlar yapıyoruz.'' dedi.

SRC Yapı 25 milyon dolar ciro hedefliyor!

Ortadoğu ve Balkanlar başta olmak üzere 40’a yakın ülkeye ihracat yapan SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, 2017’de buradan 25 milyon dolar ciro hedefliyor.

Turgut Özal döneminde hangi projeler yapıldı?

Türk siyasi hayatının en renkli isimlerinden olan 8. Cumhurbaşkanı Özal, Türkiye ekonomisi için kalıcı birçok projeye imza attı. Peki Turgut Özal döneminde hangi projeler yapıldı?

Bien Seramik, Rize'de Retaş Yapı mağazasını açtı!

Bien Seramik’in Rataş Yapı bayisinin açılış töreni renkli geçti. Rize’de ikinci mağazasını açan Rataş Yapı, birçok Bien çalışanının da katıldığı törende açılışı Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül ve Kaymakam Adem Can gerçekleştirdi.

SRC, yapı fuarına hazırlanıyor!

40 ülkeye jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı, bu yıl 28.'si düzenlenecek seramik, banyo ve mutfak fuarı Unicera TÜYAP İstanbul'a HYDROMİX'le katılacak.

SRC Yapı Cersaie 2015'den yeni sözleşmelerle döndü!

SRC Yapı, geçtiğimiz günlerde İtalya'da yapılan dünyanın en prestijli uluslararası banyo-seramik fuarı olan Cersaie 2015'den yeni sözleşmeler ile döndü.

SRC Yapı'nın 2015 ciro hedefi 175 milyon TL!

Günlük 4.500 adet üretim kapasitesiyle Türkiye'nin önemli duş sistemleri ve küvet üreticilerinden SRC Yapı, 2015 ciro hedefini 175 milyon TL olarak belirledi.

Kilis'e yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor!

Kilis Belediyesi tarafından çevre yoluna bin 200 metrelik alanda, renkli asfalt bisiklet yolu ve sıkıştırılmış kiremit tozu ile yürüyüş yolu yapımı devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Src Yapı renkli ürünler serisi Haberi

Src Yapı renkli ürünler serisi

Pek çok ülkeye Hydrocabin markasıyla yerli üretim ürün gönderen Src Yapı’nın Ar-Ge departmanında üretilen yeni sezon ürünler renk çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. Yeni sezon ürünleri ilk tercih edenler bu yıl da Arap, Rus ve İtalyanlar oldu.


SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, Türklerin de özellikle ilgi gösterdiği renkli ürünler serisinin ortalama 2.500 liradan başladığını söyledi.


Sürücü, portföylerine yeni ekledikleri ülkelerle geçen yılın son aylarında yaptıkları sözleşmelerle fabrikaya 1-2 milyon liralık robot yatırımı yapacaklarını belirterek, 50 kişilik yeni istihdam sağlayacaklarını da aktardı. Sürücü, “2014 ihracat hedeflerimiz doğrultusunda Balkan ülkelerindeki iş hacmimizi artırmak, ayrıca yeni pazarlara girmek amacındayız”...