02 / 05 / 2024

src yapının hedefleri

src yapının hedefleri

Karaköy’deki Perşembepazarı’nda temeli atılan ve kısa sürede alanında dünya devi haline gelen SRC Yapı, yabancıların da radarına girdi. Halen Hadımköy’de 40 bin metrekarelik bir alanda üretime devam ediliyor.

Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttü!

Duşakabin, küvet, jakuzi ve el duşu üreticisi Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttüğünü duyurdu.Firma, dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satıyor.

Src Yapı'nın Hydrocabin duşakabinleri Türkiye'de!

Src Yapı, tasarım ve Ar-Ge ekibinin üzerinde çalıştığı yeni nesil Hydrocabin duşakabinleri yapı marketler başta olmak üzere Türkiye genelinde satışa sunuyor.

Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan gözaltına alındı!

Dün yapılan Akfa Holding merkezli operasyon kapsamında önemli bir isim daha gözaltına alındı. Gözaltı listesinde adı bulunan Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan da gözaltına alındı.

34 Yapı'nın ortağı Avukat Alper Saha evleniyor!

34 Yapı'nın ortağı Avukat Alper Saha Özge Acı ile 23 Ağustos Salı günü dünya evine giriyor. Emlakkulisi.com ailesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Folkart Yapı'nın Basmane projesinde AVM yok!

Folkart Yapı'nın Basmane Meydanı'ndaki projesinde, bölgede trafik yüküne neden olacağı saptanan AVM'ye yer vermeme kararı aldığı bildirildi.

Bakırcı Yapı'nın basın toplantısı iptal edildi!

İstanbul Basın Ekspres Yolu’nun en yeni karma projesi olan Serenity Plus, 35 yıllık inşaat tecrübesine sahip Bakırcı Yapı güvencesiyle yükseliyor. Bakırcı Yapı'nın 2 Haziran'da yapmayı planladığı Serenity Plus basın toplantısı iptal edildi.

Türkiye'deki 19 milyon yapının yüzde 55'i ruhsatsız!

Kütahya Vali Vekili Hüdayar Mete Buhara, 1. Yapı Dekorasyon Fuarı'nın açılışında yaptığı konuşmada Türkiye’de 19 milyon yapının bulunduğu, bunların yüzde 55’inin kaçak ve ruhsatsız olduğunu dile getirdi.

Arven Yapı: Kınaş Yapı'nın ismi değişti!

Kayseri'nin önde gelen inşaat firmalarından biri olan Kınaş Yapı'nın yeni adı Arven oldu. Arven Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say, Kayseri ve Türkiye için imajlarını yenilediklerini söyledi.

SRC Yapı 25 milyon dolar ciro hedefliyor!

Ortadoğu ve Balkanlar başta olmak üzere 40’a yakın ülkeye ihracat yapan SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, 2017’de buradan 25 milyon dolar ciro hedefliyor.

Yapının mimarlık hizmetlerine esas olan sınıfı nedir?

Mimarlık ve Mühendislik Hizmetleri Şartnamesi gereğince mimarlık ve mühendislik hizmet bedelleri yapı sınıfına göre tespit ediliyor. Peki, yapının mimarlık hizmetlerine esas olan sınıfı nedir?

Çınaroğlu Mimarlık her yapının tasarımını gerçekleştirecek!

İzmir Ayrancılar Mahallesi'nde hizmete giren Çınaroğlu Mimarlık, Ayrancılar'ın değil tüm Torbalı'nın mimari yapısını kâğıda dökecek. Barış Manço Caddesi üzerindeki işletmede, konut tasarımlarının yanı sıra her türlü yapının tasarımı gerçekleştirecek.

Ant Yapı'nın rezidanslarına Endonezyalı yönetici!

Otel yöneticiliği alanında bugüne kadar yer aldığı projelerle adını dünyaya duyuran Endonezyalı Cyril Warsono, Ant Yapı’nın Fraser Place Antasya ve Fraser Place Anthill Istanbul projelerinin yöneticiliğini üstlendi.

Arıkan Yapı'nın acı günü! İbrahim Arıkan vefat etti!

Arıkan Yapı'nın kurucusu İbrahim Arıkan vefat etti. Cenazesi 4 Şubat Perşembe günü (yarın) Zincirlikuyu Mezarlığına defnedilecek. Arıkan Yapı taziye ilanı yayınlattı.

src yapının hedefleri Haberi

src yapının hedefleri

SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, ortak olmak için kapılarını çalanlar arasında hem stratejik ortak olacak hem fon sağlayacak olan bir Amerikalı’nın da olduğunu söyledi. HydroCabin markasıyla üretim yapan ve alanında bölgenin en büyük fabrikası olan SRC’nin Yönetim Kurulu Başkanı Sürücü sorularımızı yanıtladı:


-SRC’nin temelleri nasıl atıldı?


Perşembepazarı’nda çıraklıktan başladım. Ticareti orada gördük, öğrendik. 1994’te rulman ve transmisyon zinciri ithalatı yapmaya başladım. 2000 yılında duşa kabin ithal ederek yapı marketlerine girdik. O yıllarda paket duşakabin satılmıyordu. Biz bunu kompakt olarak paket halinde getirip satışa sunduk. Başarılı olduk.


-Üretim ne zaman başladı?


Üretime 5 yıl sonra başladık. Çin’den getirdiğimiz ürünlerde belli bir süre sonra iade fazla olmaya başladı. Tamiri yapılmayan 8 kamyon ürünü çöpe attık. İlk üretim yerimiz 300 metrekareydi. 2008’de ise tamamen...