06 / 05 / 2024

Srebrenitsa şube ziraat

Srebrenitsa şube ziraat

Bosna savaşı sırasında topraklarını terk etmek zorunda kalanların geri dönüşlerini sağlamak için tarım, sanayi ve turizm alanlarında, 'Türk finans hattı" programıyla kredi desteği sağlayan Ziraat Bankası, Srebrenitsa'da şube açacak...

Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin değeri belli oldu! Şube ve ofisler için tam bu kadar değer biçildi! 

Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin inşaatına başlanması için gayrimenkul değer tespiti yapıldı. Peki Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Ziraat Bank Azerbaycan Şuşa'da şube açıyor!

Ziraat Bank Azerbaycan Genel Müdürü Avni Demirci yaptığı açıklamada, Ermenistan işgalinden kurtarılan Şuşa şehrinde şube açacaklarını duyurdu.

Ziraat Bankası Özbekistan Semerkant'ta şube açtı!

Ziraat Bankası dördüncü şubesini Özbekistan Semerkant’ta açtı. Ziraat Bankası Özbekistan Genel Müdürü Emin Çubukçu açılışta konuşma yaptı. Müdür Çubukçu, Ziraat Finans Grubu'nun Özbekistan'daki yatırımlarına ve bankacılık sektörüne katkı sunmaya devam edeceğini belirtti.

Ziraat Bankası Kazakistan'da şube açtı!

Ziraat Bankası dünyada da büyümeye devam ediyor. Yurt dışı iştirakleri ve şubeleriyle 18 ülkede 101 noktada varlığını devam eden Ziraat Bankası, büyümeyi sürdürüyor.

Ziraat Bankası Gürcistan'da şube açtı!

Ziraat Bankası yurt dışı şubelerine bir yenisini ekledi. 3 şubeyle faaliyetini sürdüren Gürcistan'da JSC Ziraat Bank Georgia şubesini açtı.

Ziraat Katılım şube sayısını 44'e çıkardı!

Ziraat Katılım, 2016 yılındaki hedeflerini gerçekleştirdi. Banka, şube sayısını yüzde 100 artışla 44 yaptı. Piyasaya 9 milyar TL'lik destek sağladı.

Ziraat Bankası, Bosna Hersek'te yeni şube açtı!

Ziraat Bankası, Bosna Hersek'in kuzeybatısındaki Sanski Most şehrinde açılan yeni şube, bankanın Bosna Hersek'teki 30. şubesi oldu.

Türkiye Ziraat Bankası Yedisu binasının inşaatında son durum!

Türkiye Ziraat Bankası, 26 yıl önce ilçe olarak Bingöl’e bağlanan Yedisu’da şube açıyor. İnşaat çalışmaları devam eden şubenin, bir ay içeresinde hizmete girmesi bekleniyor.

Ziraat Katılım ilk şubesini açtı!

Katılım bankacılığının yeni oyuncusu olan ilk şubesini dün açan Ziraat Katılım Bankası bu yıl 20 şubeye ulaşacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 için 500 şube hedefi belirlerken, 'Ziraat Tekafül'ü kurun' tavsiyesinde bulundu

Ziraat Katılım Bankası bu yıl 20 şube açacak!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan Ziraat Katılım Bankası için 2015 sonuna kadar 20 şube açacağını söyledi. Babacan 2018 sonuna kadar 170 şube ve 2,200 personel hedefi koyduklarını ifade etti.

Ziraat Katılım ilk yılda 20 şube açacak!

Ziraat’in kuracağı katılım bankasının 29 Mayıs’ta açılması planlanıyor. Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın “Bu yıl Ziraat Katılım olarak 20 şube açacağız. Bankanın genel müdürlüğü ise istanbul Bahçekapı’da olacak” dedi.

Ziraat Bankası Azerbaycan'da şube açmak istiyor!

Merkez Bankası'nın açıklamasında, Türk bankalarının Azerbaycan bankacılık sektörü için taşıdığı öneme dikkat çekildi. Azerbaycan Merkez Bankası, Ziraat Bankası'nın Azerbaycan'da banka açmak için lisans başvurusunda bulunduğunu duyurdu.

Ziraat Bankası şube sayısı 2 bine çıkacak!

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, önümüzdeki dönemde bankanın özellikle büyük şehirlerde varlığını genişleteceğini belirterek, yakın gelecekte 2 bin şubeli bir banka olmayı hedeflediklerini söyledi.

Srebrenitsa şube ziraat Haberi

Srebrenitsa şube ziraat
Bosna savaşı sırasında topraklarını terk etmek zorunda kalanların geri dönüşlerini sağlamak için tarım, sanayi ve turizm alanlarında, 'Türk finans hattı" programıyla kredi desteği sağlayan Ziraat Bankası, Srebrenitsa'da bu yıl içinde şube açacak. Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi'nin Boşnak üyesi Bakir İzzetbegoviç, Srebrenitsa Belediye Başkanı Çamil Durakoviç'i ziyaret etti. İzzetbegoviç, toplantının ardından yaptığı açıklamada, üretmek isteyen vatandaşlara katkı sağlayacaklarını belirterek Ziraat Bankası'nm kredi işlemlerinin kolaylaştırılması için Srebrenitsa'ya bu yıl şube açacağım söyledi....