02 / 05 / 2024

SSAB beton istanbul 2015 fuarı

SSAB beton istanbul 2015 fuarı

İsveçli SSAB, damper, beton mikseri, vinç ve iş makinaları kovalarında maksimum verimlilik sağlayan ürünleri ile Beton İstanbul 2015 fuarındaydı. Beton sektörüne birçok fayda sağlayan ürünleri ile fuarda ilgi çekti.

İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü beton testinde!

Marmara depreminde hasar gören ve güçlendirme yapılan İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü'nde bulunan bazı binalar büyük hasar gördü. Binalardan karot örnekleri alınarak beton testine gönderildi.

CASE İş Makineleri, Beton İstanbul 2017 Fuarı’nda!

CASE, Beton İstanbul 2017 Fuarı’nda sergilediği ürünleriyle, inşaat sektörünün ihtiyacı olan yüksek perfomans, güç ve konforu bir arada sunduğunu bir kez daha gösterdi.

Beton İstanbul 2017 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi bugün!

Kalite Fuar Yapım A.Ş. ve Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından düzenlenecek Beton İstanbul 2017 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi bugün başlıyor. Hazır beton ve inşaat sektörü ile tedarikçiler bir araya gelecek.

İston İstanbul Beton yapım ihalesi sonuçlandı!

İSTON İstanbul Beton Elemanl.ve Hazır Bet On Fab.San.ve Tic. AŞ 2015/ 61316 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Saral Hafriyat İnşaat Metal Beton Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Saral Hafriyat İnşaat Metal Beton Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 700 bin TL ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Esenyurt'ta açıldı.

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi İstanbul'da düzenlenecek!

3'üncü Havalimanı, 3'üncü Köprü, Avrasya Tüneli gibi projeler Avrupalı çimento üreticilerini Türkiye'ye çekti. Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) 2015 Kongresi İstanbul'da düzenleme kararı aldı.

Beton Fuarı İstanbul Fuar Merkezi'nde başladı!

TÜRKİYE Hazır Beton Birliği, sektörün en önemli buluşması olan Beton Fuarı'nın yedincisini hayata geçirdi. Beton 2015 Fuarı, 19 -21 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

SSAB, Beton İstanbul 2015 Fuarı'ndaydı!

İsveçli SSAB, damper, beton mikseri, vinç ve iş makinaları kovalarında maksimum verimlilik sağlayan ürünleri ile Beton İstanbul 2015 fuarındaydı. Beton sektörüne birçok fayda sağlayan ürünleri ile fuarda ilgi çekti.

İstanbul Beton 2015 Fuarı 19 Şubat'ta açılıyor!

Hazır beton, çimento, agrega ve inşaat sektörlerini bir araya getirecek olan Beton 2015 Fuarı, 19 – 21 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

Beton İstanbul 2015 Fuarı 19-21 Şubat'ta!

7. Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı Beton İstanbul 2015, 19-21 Şubat 2015 tarihlerinden İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek...

Avrupa Hazır Beton Birliği 2015 kongresini İstanbul'da yapacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) yürüttüğü yoğun çalışmalar sonunda Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) 2015 Kongresini Türkiye'ye kazandırdı. THBB, ERMCO'yu 4-5 Haziran 2015'te İstanbul Askeri Müze'de ağırlayacak.

Avrupa Hazır Beton Birliği 2015 Kongresi İstanbul'da düzenlenecek!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) yürüttüğü yoğun çalışmalar sonunda Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) 2015 Kongresi'ni Türkiye'ye kazandırdı. ERMCO 2015 Kongresi 4-5 Haziran 2015'te İstanbul Askeri Müze'de gerçekleşecek...

Avrupa Hazır Beton Birliği'nin 2015 kongresi Türkiye'de yapılacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği yürüttüğü yoğun çalışmalar sonunda Avrupa Hazır Beton Birliği 2015 Kongresi'ni Türkiye'ye kazandırdı. THBB, Avrupa ve dünyanın önde gelen sektör temsilcilerini 4-5 Haziran 2015'te istanbul Askeri Müze'de ağırlayacak.

SSAB beton istanbul 2015 fuarı Haberi

SSAB beton istanbul 2015 fuarı

Dünya genelinde yaklaşık 9 milyon ton üretim kapasitesi ile özel çelikte lider şirketler arasında yer alan SSAB, hazır beton sektörüne özel ürünleri ve referans firmaların Hardox, Weldox ve Domex ile ürettiği ekipmanlarla fuarda yer aldı. SSAB, sektöre özel ürünleriyle beton mikseri tamburlarında ve helezonlarında, araç şaselerinde ve beton pompalarında yüksek sertlik, tokluk ve dayanım değerleri sayesinde en ağır koşullarda bile önemli avantajlar sağlıyor.

Türkiye, yaklaşık 80 milyon metreküp ile Avrupa’nın en fazla hazır beton üreten ülkesi… Türkiye’de inşaat sektörünün gelişmesi, kentsel dönüşüm projelerinin artması, birçok bölgede fabrika yatırımlarının yoğunlaşması, yurtdışından artan yatırımcı ilgisi ve ulaşım, sağlık, eğitim v.s gibi kamu odaklı alt yapı çalışmalarının yoğunlaşması ile hazır beton sektörü hızlı bir büyüme sürecine girmiştir. Buna paralel olarak Türkiye’nin ekipman üretiminde...