05 / 05 / 2024

Sta Atlantis Yapı Denetim şirketi

Sta Atlantis Yapı Denetim şirketi

Sta Atlantis Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Zeki Özkaya tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Toprak Mahsulleri Ofisi mayısta yem bitkilerini yem sanayicilerine destekli fiyattan satmaya devam edecek!

TMO'nun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, Ofis, mayısta yem bitkilerini yem sanayicilerine destekli fiyattan satmaya devam edecek!

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu'ndan Kırgızistan’a otel yatırımı!

Türkiye’de bilişim, telekomünikasyon, mobil iletişim ve inşaat şirketlerini bünyesinde bulunduran Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, Kırgızistan’da Sheraton Bishkek Hotel’i yatırımı yapıyor.

Sta Atlantis Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sta Atlantis Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Zeki Özkaya tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Atlantis Group İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlantis Group İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Lorenz Severın Weınstabl Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Marlon Kerim Weınstabl Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Tuzla'da kuruldu.

Karakaş Atlantis'ten Bakırköy projesine yönelik açıklama!

Karakaş Atlantis Kıymetli Madenler Kuyumculuk Telekomünikasyon Sanayii ve Ticaret A.Ş.'nin bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapıtığı açıklama göre,Bakırköy projesi çalışmaları sürüyor.

Kata İnşaat İSTAÇ yapım ihalesini aldı

İSTAÇ İstanbul Çevre Yönetimi San. ve Tic. A.Ş.2014/144926 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayısta hizmete açılıyor !

Adapazarı Belediyesinin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı'nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayısta hizmete açılıyor. 60 bin metrekare kapalı alanı kapsayan alışveriş merkezinde 102 dükkân bulunuyor.

STA İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STA İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Haydar Özyıldız, Efkan Koç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta İstanbul Vizyon Park'ta kuruldu.

STA Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STA Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Karagöz ve Derya Karagöz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu.

Atlantis Yatırım Holding A.Ş. Karasun açıklaması!

Atlantis Yatırım Holding A.Ş. İştirakimiz Karsusan Karadeniz Su Ürünleri Sanayii A.Ş'nin (Karsusan) 20.12.2013 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısının sonuçlarına ilişkin bildirimler KAP'ta ilan edildi...

İzel Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzel Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuriye Duymaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Atlantis AVM Konutları Pendik'te kuruldu

Gordion Atlantis City Ankara'da 4+1 daireler 495 bin TL!

Yapımına 2010 yılında başlanan Atlantis City'de toplam 784 daire bulunuyor. Fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor...

Atlantis Ofisleri’nde metrekaresi 3 bin 500 TL!

Kurtköy-Pendik'te hayata geçen Atlantis Premium projesi kapsamında son 2 ofisin satışı devam ediyor. Projede teslimler hemen yapılıyor

Sta Atlantis Yapı Denetim şirketi Haberi

Sta Atlantis Yapı Denetim şirketi


Sta Atlantis Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Zeki Özkaya tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.


Sta Atlantis Yapı Denetim Limited Şirketi Konusu:

  Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır:Can ve mal güvenliğini teminen imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve  ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.   Şirket amaç ve konularını gerçekleştirmek için ;  1 -Amacı,   konusu  ve   ana sözleşme  izni oranında  işlerini gerçekleştirmek için her türlü idari,  mali ve teknik çalışmalarda bulunur.  2 -Amaç ve  konusu ile ilgili her türlü haberleşme  ve bilgi işlem  donanımı,  tesisat ve yazılım satın  alır, ithal  eder, kiralar ve kiraya verir.  3...