29 / 04 / 2024

Sta Cam Metal İnşaat iletişim

Sta Cam Metal İnşaat iletişim

Sta Cam Metal İnşaat Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Nursen Kılıç tarafından kuruldu.

Rolina İnşaat Metal Hırdavat Cam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rolina İnşaat Metal Hırdavat Cam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Tekinalp tarafından kuruldu.

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de MehmetFatih Kara tarafından kuruldu.

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ayaş tarafından kuruldu.

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Can Aldoğan ve  Zeki Aldoğan tarafından kuruldu.

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazar ve Osman ve Yazar tarafından kuruldu.

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıa Arıda tarafından kuruldu.

Etoile Glass Solutions Cam ve Metal Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Etoile Glass Solutions Cam ve Metal Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Gündoğdu tarafından kuruldu...

Sta Cam Metal İnşaat Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sta Cam Metal İnşaat Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Nursen Kılıç tarafından kuruldu.

Açı Proje Mimarlığı İnşaat Cam Metal İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Açı Proje Mimarlığı İnşaat Cam Metal İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Candan Armağan Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İsta Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsta Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Ümit Züfer, Turgut Bilen ve Savaş Turan tarafından kuruldu.

Emerald Uluslararası İnşaat ve İnş. Malz.Taah.Metal Cam Ahşap Hırdavat Eml.Turizm San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Emerald Uluslararası İnşaat ve İnş. Malz.Taah.Metal Cam Ahşap Hırdavat Eml.Turizm San.ve Tic.Ltd.Şti. Ayson Yeşiltaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Kartal, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

Altındağ Belediyesi, çevre temizliği konusunda çalışmalarını sürdürüyor!

Cam, metal, plastik, kağıt-karton, kompozit gibi geri dönüştürülebilir ambalaj atıklarının evsel atıklardan ayrı toplanması ve değerlendirilmesi amacıyla, Altındağ'ın genelinde başlatılan geri dönüşüm projesi her geçen gün ilerliyor.

Turva Emlak İnşaat Elektrik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turva Emlak İnşaat Elektrik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Erdem Can tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Ocak 'ta Ümraniye, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu

Sta Cam Metal İnşaat iletişim Haberi

Sta Cam Metal İnşaat iletişim


Sta Cam Metal İnşaat Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Nursen Kılıç tarafından kuruldu.

Sta Cam Metal İnşaat Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Metal Ve Metal Ürünleri, Demir Ve Alüminyum Doğrama, Cam Tasarım, İnşaat Ve Dekorasyon Faaliyetleri

Sta Cam Metal İnşaat Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Burhaniye Mh.K.Sultan Süleyman Sk.Cenk-1 Ap.N.32/B Üsküdar