04 / 05 / 2024

STA for Steel çelik bina yazılımı

STA for Steel çelik bina yazılımı

Yıldız Teknik Üniversitesi(YTÜ), Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde (TEKNOPARK) faaliyet gösteren yazılım firması STA, depreme karşı betonarme binalardan çok daha dayanıklı çelik konstrüksiyon binaları ile ilgili yerli yazılım üretti.

Doğalgaz faturasına mayıs ayarı! Doğalgaza zam geldi mi? Mayısta doğalgaz faturası ne kadar olacak? 

Milyonlarca vatandaş mayıs ayı doğalgaz tarifesinin nasıl olacğaını merak ediyor. Peki mayısta doğalgaza zam geldi mi? Bu ay doğalgaza zam var mı? İşte mayıs doğalgaz tarifesi...

For City'de peşinatsız vade fırsatı! Teslimler 2025'te!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen For City projesinin teslimlerinin 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projede yer alan konutlar için peşinatsız vade yapılıyor.

Bursa For City'de 4 milyon 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla Peşinatsız vade fırsatıyla!

Bursa'da hayata geçirilen Nilüfer For City projesinden konut sahibi olmak isteyenler hiç peşinat ödemeden vade imkanından yararlanabiliyor. 336 konutun yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor.

Bursa Nilüfer For City'de 36 ay vadeyle! 2025'te teslim! 

Nilüfer For City projesinin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 336 konutun yer aldığı Nilüfer For City projesinden 36 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Nilüfer For City'de hiç peşinatsız 36 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Nilüfer For City projesinden konut sahibi olmak isteyenler hiç peşinat ödemeden 36 ay vade imkanından yararlanabiliyor. Nilüfer For City projesinde toplam 336 konut yer alıyor. İşte Nilüfer For City projesi ile ilgili merak edilen detaylar....

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çınar tarafından kuruldu.

Trend Steel Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Trend Steel Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 100.00,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kılıç tarafından Kuruldu.

Steel Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Steel Yapı Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Polat tarafından kuruldu.

Takısta İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Takısta İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Imanıpour, Ahmad Ahmadı ve Arash Bazyar ortaklığında kuruldu.

Kahveseverler dikkat! Fakir Kaave Steel Türk Kahve Makinesi'nde büyük indirim! 18 Mayıs 2023 fiyat listesi 

Fakir Kaave Steel Türk Kahve Makinesi, taşmayı önleyen Luminasense teknolojisine sahiptir. Bu sayede asla taşmayan, bol köpüklü ve lezzetli kahveler pişirmenizi sağlar. Peki, Fakir Kaave Steel Türk Kahve Makinesi ne kadar? İşte detaylar...

Özdilek'ten Anneler Günü'ne özel hediye! Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL?

Yılın en özel, en kıymetli günlerinden biri olan Anneler Günü’ne birkaç gün kala Özdilek Ev Tekstili, annelerini güzel bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere yeni koleksiyonu Özdilek For My Mother Nevresim Takımı’nı sundu. Peki Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL? İşte fiyatı...

Modul Steel House Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modul Steel House Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bbugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öz tarafından kuruldu.

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Örçen tarafından kuruldu.

STA for Steel çelik bina yazılımı Haberi

STA for Steel çelik bina yazılımı


Yıldız Teknik Üniversitesi(YTÜ), Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde (TEKNOPARK) faaliyet gösteren yazılım firması STA, depreme karşı betonarme binalardan çok daha dayanıklı çelik konstrüksiyon binaları ile ilgili yerli yazılım üretti. Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde (TEKNOPARK) faaliyet gösteren yazılım firması STA, depreme karşı betonarme binalardan çok daha dayanıklı çelik konstrüksiyon binaların tasarım hatalarını en az hata ile yapılmasını sağlayacak yerli yazılım üretti. Yazılım sayesinde çelik konstrüksiyon binalar milimetre hassasiyetinde, kolay ve ekonomik tasarım yaparak tüm detay ve analizleri yapılabilecek. İlk aşamada Türkçe ve İngilizce olarak iki dilde hazırlanan STA for Steel, inşaat mühendisleri için kapsamlı menülerin yanı sıra, hafızasında bulunan taslak projelerle neredeyse hiç çelik konstrüksiyon tecrübesi olmayan bir kişinin bile basit binalar için sıfır hata ile proje hazırlamasına imkan...