22 / 05 / 2024

Doğalgaz faturasına mayıs ayarı! Doğalgaza zam geldi mi? Mayısta doğalgaz faturası ne kadar olacak? 

Doğalgaz faturasına mayıs ayarı! Doğalgaza zam geldi mi? Mayısta doğalgaz faturası ne kadar olacak? 

Milyonlarca vatandaş mayıs ayı doğalgaz tarifesinin nasıl olacğaını merak ediyor. Peki mayısta doğalgaza zam geldi mi? Bu ay doğalgaza zam var mı? İşte mayıs doğalgaz tarifesi...



Milyonların gözü mayıs doğalgaz tarifesine çevrildi. Milyonlarca kişi mayıs ayında doğlagaza zam gelip gelmediğini merak ediyor. Peki mayısta doğalgaza zam geldi mi? Bu ay doğalgaza zam var mı? İşte mayıs doğalgaz tarifesi...

DOĞALGAZA MAYISTA ZAM GELDİ Mİ?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), mayıstan itibaren mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını duyurdu.

BOTAŞ'ın internet sitesi üzerinden açıklanan tarife tablosuna göre, doğalgazda mayıs ayında geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife sabit tutuldu.

 Doğalgaz faturasına mayıs ayarı! Doğalgaza zam geldi mi? Mayısta doğalgaz faturası ne kadar olacak? 

DOĞALGAZ FATURASI MAYIS 2024! BU AY DOĞALGAZ FATURASI NE KADAR GELECEK? 

Doğalgazda fiyat tarifeleri aylık hesaplanıyor. Buna göre, BOTAŞ'ın konut tüketicileri için dağıtım şirketlerine mayısta uygulayacağı satış fiyatı 1000 metreküp doğalgaz için 4 bin 80 lira olarak açıklandı.

Sanayi abonelerinin tarifesi, kademe 1 için 1000 metreküp doğalgazda 8 bin 549 lira, kademe 2 için ise 11 bin 374 lira olarak belirlendi. Elektrik üretim amaçlı tarifede ise 1000 metreküp doğalgazın fiyatı 12 bin lira olarak duyuruldu.


BOTAŞ'TAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI GELDİ

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ),  internet sitesinde yer alan duyuruda , "Household Energy Price Index (HEPI) fiyatları esas alındığında konutlarda, Avrupa ülkeleri arasında en düşük doğalgaz fiyatı ülkemizde uygulanmaktadır." ifadesi kullanıldı.

Milyonlara kötü haber! Yarından itibaren faturalara yansıtılacak! 

Elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? Enerji Bakanı resmen açıkladı!

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Elektrik, doğalgaz ve kira ödemeleri için destek! Emekli kart geliyor!


 


Geri Dön