27 / 04 / 2024

Nilüfer For City'de hiç peşinatsız 36 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Nilüfer For City'de hiç peşinatsız 36 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Firma: Nilüfer Proje

Proje: Nilüfer For City

Nilüfer For City projesinden konut sahibi olmak isteyenler hiç peşinat ödemeden 36 ay vade imkanından yararlanabiliyor. Nilüfer For City projesinde toplam 336 konut yer alıyor. İşte Nilüfer For City projesi ile ilgili merak edilen detaylar....



Nilüfer For City projesi, Nilüfer Proje imzası ile hayata geçiriliyor. Bursa Nilüfer'de inşa edilen projede satış süreci devam ediyor.

4 blok olarak yükselen Nilüfer For City projesinde toplam 336 konut yer alıyor. Söz konusu projede konutların yanı sıra 91 adet ofis ve 88 adet dükkan da mevcut.

Peki Nilüfer For City projesinin teslimleri ne zaman yapılacak? Nilüfer For City projesi nerede inşa ediliyor? Nilüfer For City projesinde yer alan konutlar için kaç ay vade yapılıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Nilüfer For City projesi ile ilgili detaylar...

Nilüfer For City de hiç peşinatsız 36 ay vade fırsatı! Yeni proje!

NİLÜFER FOR CİTY NEREDE?

Bursa’da iş hayatının kalbi olan Küçük Sanayi bölgesinde hayata geçirilen Nilüfer For City projesi FSM Bulvarı, Özlüce Bulvarı, Ata Bulvarı, Görükle gibi sosyal yaşamın yoğun olduğu bölgelere yakın konumda yer alıyor.

Teslimleri 2025 yılında gerçekleştirilecek olan Nilüfer For City projesinden konut sahibi olmak isteyenler hiç peşinat ödemeden 36 ay vade imkanından yararlabiliyor. 


Web: https://niluferproje.com
Telefon: 0542 358 21 00


Sun Of Silivri'de son konut! Hemen teslim!

Sunrise Rezidans yıl sonuna kadar teslim fırsatıyla satışta! 

Antalya Goldstone yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!


projeye sor



Geri Dön