11 / 05 / 2024

Stagelab Sahne Teknolojileri Anonim Şirketi

Stagelab Sahne Teknolojileri Anonim Şirketi

Stagelab Sahne Teknolojileri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Uğur Esin, Murat Tuğberk Büyükbay ve Fecri Murat Aydın ortaklığında kuruldu. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Yapı Fuarı 19 Nisan'da!

Türkiye inşaat Teknolojileri Yapı Fuarı  bu yıl 19 Nisan'da Ankara Congresium'da kapılarını açacak.  Artı2 Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı İpekçi, Türk yapı sektörünün işçilik ve malzeme kalitesi konusunda dünya ile yarıştığını ifade etti.

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi yapıldı!

Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim Teknoloji Vakfı ve İstanbul Aydın Üniversitesi, işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi gerçekleştirildi. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi başlıyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul Otel’inde gerçekleştirilecek. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi'ne geri sayım!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek.   

Gametek Gayrimenkul Teknolojileri Ve Proje Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gametek Gayrimenkul Teknolojileri Ve Proje Çözümleri Anonim Şirketi bugün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Der tarafından kuruldu. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi 29 Mart'ta!

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek. Zirve, İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenleniyor.

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri düzenlendi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Mersin’de “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi. Seminere, Mersin ve çevre illerdeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. 

Avrupa Zemin Teknolojileri Mühendislik Sondajcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Avrupa Zemin Teknolojileri Mühendislik Sondajcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü’nde 60 bin TL sermaye bedeli ile Burak Aydın, Yunus Emre Bekişli ve Aycan Süzer ortaklığında kuruldu.

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Zakir Akbudak tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Stagelab Sahne Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Stagelab Sahne Teknolojileri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Uğur Esin, Murat Tuğberk Büyükbay ve Fecri Murat Aydın ortaklığında kuruldu. 

ACT İleri Yapı Teknolojileri ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

ACT İleri Yapı Teknolojileri ve İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Habib Cem Bahadır tarafından kuruldu.

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İbrahim Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Stagelab Sahne Teknolojileri Anonim Şirketi Haberi

Stagelab Sahne Teknolojileri Anonim Şirketi

Stagelab Sahne Teknolojileri Anonim Şirketi Mehmet Uğur Esin, Murat Tuğberk Büyükbay ve Fecri Murat Aydın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Stagelab Sahne Teknolojileri Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-Her turlu mimarlık faaliyeti ve mimari danışmanlık yapmak 2-Gösteri merkezleri, toplantı salonları ve her turlu özel salonlar için mimari danışmanlık yapmak, tasarım yapmak ve uygulamasını yaparak anahtar teslim proje yapmak 3-Sahne mekaniği ile ilgili mimari danışmanlık yapmak, tasarlamak, uygulamasını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Stagelab Sahne Teknolojileri Anonim Şirketi adres; ETİLER MAH.SEHERYILDIZI SK. NO:12-14...