29 / 04 / 2024

stand hizmeti

stand hizmeti

Çeşitli firmaların katılım yapacağı ASANSÖR FUARI(26-29 MART) -İSTANBUL/TÜYAP) Efa Fuar Hizmetleri olarak kurumsal kimliğinize uygun stand projesi hazırlıyor.Efa Uluslararası değerli müşterilerine hizmet verecek.

İş GYO, İş Yatırım Menkul Değerler'den danışmanlık hizmeti alacak!

İş GYO, TSKB GYO ile birleşme sürecinin yürütülmesi ve ayrılma hakkının kullanılması kapsamında İş Yatırım Menkul Değerler''den danışmanlık ve aracılık hizmeti alınmasına oy birliği ile karar verdi.

Alligator Boya'dan Garantili Uygulama Hizmeti!

Alligator Boya, Renk Atölyeleri bayileri için sisteme aldığı “Garantili Uygulama Hizmeti” projesini hayata geçirdi.

TOKİ 10 paket danışmanlık hizmeti alımı ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak olan konut, sosyal alan ve eğitim alanları projeleri ile ilgili 10 paket danışmanlık hizmeti alımı ihalesi bugün yapılacak.

Akiş GYO, enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alacak!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Akbatı AVYM için enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alması hakkında hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Akiş GYO, Beşgen İnşaat Elektrik Klima Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş.'den enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alacak.

Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile tehlikelere kapsamlı koruma!

Tatilden döndüğünde evini bıraktığı gibi bulmak isteyenler, Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile sadece hırsızlığa karşı değil; yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi tehlikelere karşı da önlem alıyor.

Ekol Stand Dekorasyon Reklam ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ekol Stand Dekorasyon Reklam ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi, Satı Özcan tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Beyoğlu, Fetihtepe Mahallesi'nde kuruldu.

15 maddede sitelerde temizlik hizmeti!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " 15 maddede sitelerde temizlik hizmeti " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Aydın tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Coldwell Banker müşterilerine, acil sağlık hizmeti Medline’dan!

Dünyanın ilk global gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker, müşteri memnuniyeti kapsamında, müşterilerine 3 aylık Medline Acil Sağlık Hizmeti üyeliği hediye ediyor.

TDO Seyahat Acentası Turizm ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

TDO Seyahat Acentası Turizm ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Ümit Demirbaş, Habil Koca tarafından kuruldu.

Akçansa, 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, bu yıl 10-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu. Sanal gerçeklik gözlüğü ile 3. Köprü’yü yürüyerek geçen ziyaretçilere farklı bir deneyim yaşattı

ID-Istanbul'dan The Marmara Collection'a stil danışmanlığı hizmeti!

İç Mimar İdil Özbek ve İç Mimar Muhammet Taşlı ortaklığındaki ID-ISTANBUL, The Marmara Collection bünyesindeki otellere stil danışmanlığı hizmeti veriyor.

Ham:m plus, iyi tasarım kolay mimarlık hizmeti veriyor!

İnsanın iç dünyasına hitap eden tasarımlar ortaya koyan ham:m, dekorasyon detaylarında ham:m yaşam felsefesini benimseyenlere “ham:m plus” adı altında “iyi tasarım kolay mimarlık hizmeti” veriyor.

stand hizmeti Haberi

stand hizmeti

Efa Uluslararası Fuar Stand Hizmetleri fuarcılık sektöründeki  deneyimi ile siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Deneyimli ve profosyonel ekibi ile sadece yurt içinde değil yurt dışında başta Almanya olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde firmaların ihtiyaçlarına yönelik en iyi hizmet ve kaliteyi, mümkün olan en kısa zaman ve en ekonomik fiyatlarla sunmaktadır.


Bu doğrultuda fuarcılık sektöründe yer alan birçok hizmeti bünyesinde barındırmaktadır:


  * Fuar Danışmanlığı: Gelişen dünyada firmaların yaşadığı en büyük sıkıntılardan biri doğru fuar seçimidir. Bu noktada efa müşterilerine yurt içi ve yurt dışında katılabilecekleri en doğru ve kaliteli fuarları seçmelerinde çözümler sunar.


    * Fuar Stand Tasarım ve Uygulama: Müşterilerinin katıldıkları fuarlarda ihtiyaçlarına yönelik en uygun tasarımı en doğru fiyat ve kalitede sunarak, üretim, montaj ve demontajını sağlamak suretiyle komple...