19 / 05 / 2024

Standard Poors projesi

Standard Poors projesi

Standard & Poor’s (S&P) Türkiye’nin kredi notu ve görünümüne ilişkin 2015 yılında değerlendirme yapabileceği iki tarihi 8 Mayıs ve 6 Kasım 2015 olarak açıkladı.

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Haziran'dan bu güne hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı.

Çekmeköy'de Ağaoğlu standardı!

Lansmana özel yüzde 25 indirim sağlanan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi "Çekmeköy'de Ağaoğlu standardı" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 739 adet daireden meydana geliyor.

S&P Türkiye'nin kredi notunu indirdi!

Türkiye'nin 2012 yılında anlaşmasını iptal ettiği ve değerlendirme istemediği uluslararası kredi ve derecelendirme kuruluşu Standard&Poors (S&P), Türkiye'nin "BB+" olan notunu "BB"ye düşürdü, görünümü ise negatif olarak belirledi.

Ideal Standard Ankara YHT Garı'na imza attı!

Dünya devi Ideal Standard, Ankara’nın en gözde projelerinden Yüksek Hızlı Tren Garı’na imzasını attı. YHT Ankara Garı Projesi’ne modern ve zarif tasarımlarıyla damgasını vurdu.

Narven Termal Kasaba Bolu projesi Ideal Standard'ı tercih etti!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye'nin en büyük termal tesisi Narven Termal Kasaba Bolu projesinin banyolarına çevreci, lüks ve zarif tasarımlarıyla damgasını vurdu.

Vadistanbul projesinde bir dünya markası Ideal Standard!

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat'ın Maslak Ayazağa'daki projesi Vadistanbul'un birinci etabı Vadistanbul Teras tamamlandı. Projede İdeal Standard'ın banyo dolapları ve armatürleri yer alıyor.

Standard & Poor’s'tan Türkiye'te kritik konut uyarısı!

Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Standard and Poors (S&P) Türkiye konut piyasasının iç ve dış taleple desteklendiğini vurguladı, ancak, ABD’de olası faiz artırımının piyasanın önündeki en önemli risk olduğu uyarısında bulundu.

Elysium Serene Kandilli projesi ödül aldı!

Ofton İnşaat'ın akıllı ev sistemleri ile tasarladığı projesi Elysium Serene Kandilli ödüllendi. Proje, ideal Standard Internatiol Uluslararası Proje Ofisi tarafından ideal Standart Yaşam Alanı Konut Ödülü'ne layık görüldü.

Elysium Serene Kandilli Ideal Standard Yaşam Alanı ödülünü aldı!

Ofton İnşaat’ın akıllı ev sistemleri ile doğada modern bir yaşamın kapılarını açan projesi Elysium Serene Kandilli, Ideal Standard Internatiol Uluslararası Proje Ofisi tarafından Ideal Standart Yaşam Alanı Konut Ödülü’ne layık görüldü.

Ağaoğlu My World Europe projesi Uluslararası Kentsel Tasarım Ödülü'nü aldı!

Gecekondu önleme bölgesinde yapılan ve Türkiye’nin ilk kentsel dönüşüm projelerinden My World Europe projesi Ideal Standard International Holdings tarafından verilen Uluslararası Kentsel Tasarım Ödülü'nü aldı.

Lazzoni Hotel banyolarında İdeal Standard tercih ediliyor!

Banyo tasarımında söz sahibi olan İdeal Standard, turizm sektöründeki önemli projelere imza atmaya devam ediyor. İdeal Standard, Lazzoni Grubu'nun dikkat çeken turizmdeki ilk projesi Lazzoni Hotel'in tercihi oldu.

Standard-Poors Türk Telekom'un notunu yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poors ( S&P ), Türk Telekom'un 2014 Haziran ayında gerçekleştirdiği 1 milyar dolarlık tahvil ihracıyla likidite pozisyonunu geliştirdiğini vurguladı...

SP İngiltere'nin not görünümünü negatiften durağana yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poors ( S&P ), İngiltere’nin kredi notu görünümünü "negatif"ten "durağan"a yükseltti, " AAA " olan kredi notunu ise korudu.

Standard Poors projesi Haberi

Standard Poors projesi

Standard & Poor’s (S&P) Türkiye’nin kredi notu ve görünümüne ilişkin 2015 yılında değerlendirme yapabileceği iki tarihi 8 Mayıs ve 6 Kasım 2015 olarak açıkladı.


S&P web sitesindeki açıklamada EMEA Bölgesi’nde değerlendirilen ülkelerin olası kredi notu ve görünümüne ilişkin değerlendirme tarihleri açıklandı. 


Açıklamada kredi derecelendirme kuruluşunun değerlendirme takvimini her çeyrekte yeniden güncelleyebileceği de belirtildi.


Türkiye için “talep edilmemiş” (unsolicited) derecelendirme yapan S&P, en son 21 Kasım'da rapor yayınlamış ve kredi notunu BB+ ile görünümü 'negatif' olarak korumuştu.


Türkiye’yi “yatırım yapılabilir” notu ile değerlendiren iki kredi kuruluşundan biri olan Fitch Ratings ise Türkiye’nin kredi notu ve görünümünün 20 Mart 18 Eylül 2015 tarihlerinde değerlendirilebileceğini açıkladı.


Moody’s de geçen hafta Türkiye’nin kredi notu ve görünümünün gözden geçirilmesi için 10 Nisan, 7 Ağustos ve 4 Aralık 2015 tarihlerinin...