10 / 05 / 2024

Standard Profil Bulgaristan

Standard Profil Bulgaristan

Dünya çapında otomotiv sızdırmazlık profilleri üreten Standard Profil, Bulgaristan’daki ikinci fabrikasını açtı. Bu fabrikasıyla tüm dünyada üretilecek yeni Opel Astra’lara imzasını atmaya hazırlanan şirket, diğer pazarlardaki etkinliğini de artıracak.

Zorlu Enerji'nin rüzgar santraline Gold Standard sertifikası!

Zorlu Enerji'nin Pakistan'daki rüzgar santraline "Gold Standard" sertifikası verildi. Şirket, böylece bu ülkede "Gold Standard" sertifikası alan ilk firma oldu.

Ideal Standard, Active Serisi ile banyolarda fark yaratıyor!

Dünya markası Ideal Standard, tasarım ve şıklık kavramlarını mükemmel bir denge ile yorumlayarak hayata geçirdiği Active Serisi ile günümüz banyolarını kolay bir dokunuşla göz alıcı bir yaşam alanına dönüştürüyor.

Acıbadem'den Bulgaristan’a 125 milyon euroluk yatırım!

Acıbadem, Bulgaristan'da Tokuda Grup ve City Clinic Grup'u satın aldı. Böylece Bulgaristan'da toplam 125 milyon euroluk yatırım gerçekleştiren Acıbadem'in Türkiye'den sonra Bulgaristan'da da "en büyük sağlık hizmeti sunucusu" oldu.

Mavi Profil Dekorasyon ve Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Profil Dekorasyon ve Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Kaptan tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Fatih, Hacı Kadın Mahallesi, Atatürk Bulvarı'nda kuruldu.

Hekim Profil ve Steelin 39. Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Profil Satış ve Pazarlama Müdürü Çubukçuoğlu: "Yurt dışından birçok ülkeye ihracat yapıyoruz. Türkmenistan ve Arap ülkelerine ihracatımız daha yoğun" dedi.

Ideal Standard tasarımlarıyla 39.Yapı Fuarı’nda!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, bu yıl 39.’su düzenlenen Yapı Fuarı’na, yeni teknoloji ve tasarımlarıyla en son banyo trendlerini sergileyeceği 300’e yakın ürün ile damgasını vuracak.

Ideal Standard'ın yeni banyo mobilya serileri!

Ideal Standard, dünya liderliği ile sunduğu teknoloji ve tasarımlarına iki yeni seri daha ekledi. Dünya markası Ideal Standard, Reflections ve Kingston Banyo Mobilya Serileri ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla günümüz banyolarına taşıyor.

Bulgaristan Sofya'da konut fiyatları 2016'da yüzde 8 arttı!

2016 yılının ilk çeyreğinde özellikle Sofya'da konut piyasasında ciddi bir canlanma yaşadı. Yılın ilk çeyreğinde Bulgaristan Sofya'daki konut fiyatlarında yüzde 8 oranında artış kaydedildi.

Ideal Standard Tesi: hünerli bir seri!

Ideal Standard’ın yeni serisi Tesi.. Tesi vitrifiye seramik ve armatür serisi tüketicilere banyolarında aradıkları konforu; tasarım ve fonksiyonellik arasında kurduğu mükemmel bir denge ile sunuyor.

Acıbadem Bulgaristan'da Tokuda ve City Clinic Grubu'nu satın aldı!

Acıbadem Bulgaristan`da Tokuda ve City Clinic Grubu bünyesine katarak Bulgaristan`da sağlık sektöründe dengeleri alt üst etti. Acıbadem bu yatırımın ardından 4 hastane ve 4 Tıp merkeziyle Bulgaristan`ın en büyük özel sağlık hizmet sunucusu oldu.

Ideal Standard Ankara YHT Garı'na imza attı!

Dünya devi Ideal Standard, Ankara’nın en gözde projelerinden Yüksek Hızlı Tren Garı’na imzasını attı. YHT Ankara Garı Projesi’ne modern ve zarif tasarımlarıyla damgasını vurdu.

Ideal Standard, Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO'ya ürünlerini tanıttı!

Dünya markası Ideal Standard, gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO çalışanları ile “Happy Hours 2016” etkinliği kapsamında bir araya geldi. Ideal Standard öncü teknolojilerini ve yeni ürünleri tanıttı.

Ideal Standard Jado Jes ile doğanın tüm zarafeti banyolarda!

Dünya devi Ideal Standard'ın banyo gereçlerindeki lüks segment markası JADO, ilhamını Aleo veranın akışkan formundan aldığı JES Serisi ile doğanın tüm zarafetini banyolara taşıyor.

Standard Profil Bulgaristan Haberi

Standard Profil Bulgaristan

Dünya çapında otomotiv sızdırmazlık profilleri üreten Standard Profil, Bulgaristan’daki ikinci fabrikasını açtı. Bu fabrikasıyla tüm dünyada üretilecek yeni Opel Astra’lara imzasını atmaya hazırlanan şirket, diğer pazarlardaki etkinliğini de artıracak.


Standard Profil, Bulgaristan’daki ikinci fabrikasını açtı. Bulgaristan’ın Stara Zagora şehrindeki yeni fabrikanın açılış törenine Standard Profil CEO’su Turhan Semizer, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Sofya Büyükelçisi Süleyman Gökçe, Filibe Başkonsolosu Alper Aktaş, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türk-Bulgar İş Konseyi Başkanı Yalçın Egemen, Sofya Ticaret Başmüşaviri Emrah Sazak ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, altyapısı kurulduktan sonra üretim tesislerinin mutlaka geleceğini belirterek, “Bugün Maritsa Otoyolu’nu açıyoruz. Bir sonrakini de bir ay içinde açacağız. Bu hükümet desteği, üretim yapan şirketlere hem Türkiye hem de tüm Avrupa’ya olan ticaretlerinde nakliye...