27 / 04 / 2024

Ideal Standard Tesi: hünerli bir seri!

Ideal Standard Tesi: hünerli bir seri!

Ideal Standard’ın yeni serisi Tesi.. Tesi vitrifiye seramik ve armatür serisi tüketicilere banyolarında aradıkları konforu; tasarım ve fonksiyonellik arasında kurduğu mükemmel bir denge ile sunuyor.



İnovatif yaklaşımı ve geliştirdiği son teknolojilerle sektörde adından sıkça söz ettiren Ideal Standard'ın yeni serisi Tesi kullanıcıların ihtiyaç ve beklentileri esas alınarak tasarlanmış olup mükemmel bir dengeye sahip.

 

Ideal Standard’ın ünlü tasarımcılarından Robin Levien tarafından tasarlanan Tesi, tasarımındaki zarif çizgileri ve net tasarımı ile banyolara ayırt edici ve estetik bir görünüm kazandırıyor.

 

Aquablade donanımlı klozet!

Devrim niteliğindeki Aquablade teknolojisi ile donanımlı Tesi Asma Klozet, üstün tasarımı ve su sıçratmayan özelliği ile diğer kanalsız klozetlerden farklılaşıyor. Aquablade ile, su tıpkı bir şelale gibi tüm hazneye eşit dağılarak, klozetin arka, ön ve yan olmak üzere tüm bölgelerine ulaşıyor ve %100 temizlik ve hijyen sağlıyor. Tesi Asma Klozet, aynı zamanda kullanıcıların gündelik hayatını kolaylaştırmak için her ayrıntı özenle düşünülerek tasarlanmış. Yavaş kapanan klozet kapağı ile güvenli bir kullanım sağlayan Tesi, klozet kapaklarında yer alan kolay sökülebilen mekanizmasıyla da banyolarda kusursuz temizliğin kapılarını aralıyor.

 

Her banyoya uyan çözümler bu seride!

Kullanıcıların beklentileri ve kullanım alanları düşünülerek tasarlanan Tesi, 100 cm, 80 cm, 60 cm boyutlarındaki tezgah üstü lavabo seçenekleriyle geniş metrekarelerdeki banyolara olduğu kadar küçük banyolara da mükemmel bir uyum sağlıyor.

 

Tesi Armatür Serisi de çok yönlü ve teknolojik

Tesi serisi armatürler, serinin seramiklerindeki gibi kalite, tarz ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. lavabo, bide, duş ve banyo bataryalarından oluşan armatür serisinde geometrik çizgiler, yuvarlak formlar ile dengelenmiş ve seramikler ile birbirini tamamlıyor.

 

Serinin lavabo bataryalarında Grande, Kuğu ve Yüksek batarya seçenekleri mevcut. Tüm bataryalar, suyun akışını ve sıcaklığını kusursuz hassasiyetle kontrol eden bir seramik kartuş disk içeriyor.

 

Sürekli gelişen banyo teknolojilerinde yenilikleriyle öncü olan Ideal Standard beklentilerin önüne geçerek tüketicilerin hayatını kolaylaştırıyor. Serinin armatürleri de Ideal Standard’ın eşsiz teknolojilerine sahip. Tesi ankastre duş ve banyo bataryaları; sıva altı seti ile özel ekipmanlara ihtiyaç duymadan hızlı ve kolay montaj imkanı sağlayan Easy-Box teknolojisine sahip. Sifon kumandalı ve kumandasız Tesi Lavabo Bataryaları ise BlueStart teknolojisiyle batarya kolu orta konumda iken sadece soğuk su sağlıyor, bu sayede gerekenden fazla sıcak su tüketimi önlenmiş oluyor. Ayrıca serideki bataryaların önemli bir kısmı Easy Fix montaj teknolojisine sahip.


Geri Dön