28 / 04 / 2024

Sapphire'de Jado ve İdeal Standard kullanılacak

Sapphire'de Jado ve İdeal Standard kullanılacak

Avrupa'nın ve Türkiye'nin en yüksek binası İstanbul Sapphire'in banyolarında Jado ve Ideal Standard kullanılacak



Avrupa'nın ve Türkiye'nin en yüksek binası İstanbul Sapphire'in banyolarında Jado ve Ideal Standard kullanılacak. Banyo çözümleri konusunda dünyanın en inovatif şirketlerinden biri olan Ideal Standard International'in Türkiye Distribütörü Ece Banyo ile İstanbul Saphirre projesini inşa eden Kiler Gurubu arasında yapılan anlaşmaya göre, Sapphire'in armatürleri Jado, akrilik ürünleri ise Ideal Standard olacak.
 
Ideal Standard Türkiye Pazarlama Müdürü Yakup Fırat, Sapphire projesinde Jado'nun en çok tercih edilen armatür modellerinden Glance ve Geometry'nin kullanılacağını söyledi. Ideal Standard'ın ise hidromasajlı küvetlerinden First modelinin Sapphire'de yer alacağını ifade eden Fırat, "Sapphire Türkiye'nin en önemli projelerinden biri... Avrupa'nın ve Türkiye'nin en yüksek binası olması nedeniyle de ayrı bir öneme sahip... Ideal Standard International'in Jado ve Ideal Standard markaları dünyanın en önemli projelerinde ilk tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Sapphire projesinde de markalarımızın tercih edilmesi bizi gururlandırdı" diye konuştu.

Jado ve Ideal Standard ürünleri, İstanbul Sapphire'nin yanı sıra, dünya genelinde aralarında Hilton, Sheraton, Intercontinental, Hyatt, Holiday Inn, Semizvezdny ve Dubai de bulunan Burj Al Arab otellerinin de yer aldığı yüzlerce otel ve konut projesinde kullanılıyor.


Geri Dön