15 / 05 / 2024

Star AVM Yalova

Star AVM Yalova

Star AVM, Yalova’ya 70 mağazadan oluşan bir AVM için adım attı. Star Alışveriş Merkezi (AVM), Yalova’ya farklı bir soluk getirmek amacıyla kapılarını açtı.

Star AVM Yalova'da açıldı!

Star Alışveriş Merkezi (AVM), Yalova'da kapılarını açtı. Star AVM Genel Müdürü Murat Şimşek, 20 bin metrekare kapalı alanda 70 mağazadan oluşan merkezin yatırım tutarının 60 milyon lirayı bulduğunu söyledi.

Yalova KİPA AVM satılıyor!

Yalova İli, Merkez İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan  KİPA Alışveriş Merkezi satışa sunuldu. 4 katlı Alışveriş Merkezi 24 bin 175 metrekare arsa büyüklüğüne sahip. 

Emay Kentplus Yalova fiyatları!

1001 konut, devremülk, 1000 yatak kapasiteli beş yıldızlı üç termal otel ve AVM alanı olarak inşa edilen Kentplus Yalova'da satışlar sürüyor. İşte, Emay Kentplus Yalova fiyatları...

Kentplus Yalova teslimleri ne zaman?

1001 konut, devremülk, 1000 yatak kapasiteli beş yıldızlı üç termal otel ve AVM alanından oluşan Kentplus Yalova projesinde avantajlı satışlar sürüyor. Peki, Kentplus Yalova teslimleri ne zaman?

Kentplus Yalova fiyatlar!

383 bin 500 metrekare alanda yükselen Kentplus Yalova projesi 1001 konut, devremülk, 1000 yataklı beş yıldızlı üç termal otel ve AVM'den meydana geliyor. İşte Kentplus Yalova fiyatlar...

Kentplus Yalova telefon!

TOKİ iştiraki EPP desteği ileEmay İnşaat tarafından hayata geçirilen Kentplus Yalova Projesi, 1001 konut, devremülk, beş yıldızlı üç termal otel ve AVM alanından oluşuyor..

Yalova’ya 60 milyon liralık Star AVM yatırımı!

Star AVM, Yalova’ya 70 mağazadan oluşan bir AVM için adım attı. Star Alışveriş Merkezi (AVM), Yalova’ya farklı bir soluk getirmek amacıyla kapılarını açtı.

Star AVM Yalova'da açıldı!

Star Alışveriş Merkezi (AVM), Yalova'da kapılarını açtı. Star AVM Genel Müdürü Murat Şimşek, 20 bin metrekare kapalı alanda 70 mağazadan oluşan merkezin yatırım tutarının 60 milyon lirayı bulduğunu söyledi.

Özdilek AVM 32. yaşını kutluyor!

Bursa Yalova Yolu Özdilek AVM kuruluşunun 32. yılını kutluyor. Çeşitli etkinlikler ve büyük indirimlerle kutlanan yıldönümünde 5000 kişilik pasta hazırlanarak müşterilerine ikram edildi.

Teknosa yeni mağazalarla büyüyor!

TEKNOSA, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de mağaza açtı. Yalova’daki üçüncü mağazasını Yalova Star AVM’de açan TeknoSA, toplam 230 metrekarelik alanda Yalovalı tüketicilere hizmet verecek.

TeknoSA Yalova Star AVM’de mağaza açtı!

TeknoSA, 2014 yılını iki yeni mağaza açılışıyla bitiriyor. Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren tek teknoloji perakendecisi olan TeknoSA, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de açtığı mağazalar ile mağaza ağını genişletmeye devam ediyor.

Teknosa'dan Elazığ ve Yalova'ya mağaza!

Teknoloji perakende zinciri Teknosa bu yılı, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de açtığı iki mağazayla kapatacak...

Fiba Holding, 300 milyon dolarlık yatırımla Çin'de AVM açtı!

Fiba Holding, 300 milyon dolarlık dev yatırımla global markaların hedefinde yer alan Çin'de AVM açtı. Ülkenin kuzeyinde yer alan Sınyang'da faaliyete geçen "Star Mall" bugüne kadar ülkede gerçekleştirilen en büyük Türk yatırımı oldu

Yalova Özdilek AVM 6. yaşını çeşitli etkinliklerle kutladı!

Yalova Özdilek AVM, 6. yaşını Çeşitli etkinler ve büyük kampanyalar ile kutladı. Açılış yıl dönümüne özel Canlı müzik ziyafeti, çocuklara özel etkinlikler ve misafirlerimiz ile Yalova Özdilek Yönetimi büyük 6. Yaş günü pastasını birlikte kestiler.

Star AVM Yalova Haberi

Star AVM Yalova

Star AVM Genel Müdürü Murat Şimşek, 20 bin metrekare kapalı alanda 70 mağazadan oluşan merkezin yatırım tutarının 60 milyon lirayı bulduğunu söyledi.


Lokasyon olarak kentin en işlek yerinde bulunan alışveriş merkezinin Yalova’ya yeni bir soluk getireceği iddiasında bulunan Şimşek, “Carrefour, Teknosa, Mado, Burger King, Herry, Batik, Gönül Kahvesi gibi birbirinden kıymetli markaları tek çatı altında topladık. Her şeyden önce sosyal sorumluluk projeleriyle, defilelerden sergilere çeşitli organizasyonlarla yaşam alanı olmak amacıyla yola çıktık” dedi. 


Sahil kenarında, deniz ve kara ulaşımına yürüme mesafesinde bulunan Star AVM’nin şu an yüzde 65 doluluk oranına sahip olmasına karşın hafta arası 6-7 bin, haftasonu 8-10 bin ziyaretçi ağırladığını belirten Şimşek, “Yalova turist çeken bir kent olduğu için özellikle önümüzdeki 4 ay içinde 700 bine yakın ziyaretçi bekliyoruz....