05 / 05 / 2024

star city bayramda açık mı

star city bayramda açık mı

Starcity, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Starcity Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Starcity Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Star City Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Star City Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Seyitoğlu, Abdulrazak Araz ve Samı Rasheed Salman ortaklığında kuruldu. 

Tempo City 2017 kampanyalı fiyat listesi!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Tempo City Konutları iki blok olarak Sur Yapı tarafından hayata geçirildi. Tempo City Evleri'nde uygulanan Süper Star Aynen Öyle Kampanyası kapsamında faizsiz ve peşinatsız ödeme yapılabiliyor...

Naim Gençoğlu: Gayrimenkul yatırımlarımız sürecek!

Gençoğlu Grubu, Ülker Grubu ile Boyner Grubu'na ait Star City Outlet'i 240 milyon TL'ye satın alarak öne çıktı. Gençoğlu Grubu Eş Başkanı Naim Gençoğlu gayrimenkul yatırımı yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Metro City Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Metro City AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Metro City Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Metro City AVM bayramda kaçta açılır?

Maxi City Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Maxi City AVM haftanın her günü sabah 10:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Maxi City Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Maxi City AVM bayramda kaçta açılacak?

City's Nişantaşı AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

City's Nişantaşı hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, City's Nişantaşı AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? City's Nişantaşı bayramda kaça kadar açık? City's Nişantaşı AVM Kurban Bayramı 2015'te kaçta açılacak?

City's Nişantaşı AVM bayramda açık mı?

City's Nişantaşı AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, City's Nişantaşı AVM bayramda açık mı? City's Nişantaşı AVM bayramda kaça kadar açık? City's Nişantaşı AVM bayramda kaçta açılacak?

Maxi City AVM bayramda açık mı?

Maxi City AVM haftanın her günü sabah 10:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Maxi City AVM bayramda açık mı? Maxi City AVM bayramda kaçta açılacak?

Metro City AVM bayramda açık mı?

Metro City AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, SMetro City AVM bayramda açık mı? Metro City AVM bayramda kaçta açılır?

İstWest projesine, beklenenin üzerinde ilgi var!

Geçtiğimiz hafta Salı günü İstWest projesi kamuoyuna tanıtıldı.  Bu proje, Yenibosnada Altınyıldız fabrika arazisinin Star City Alışveriş Merkezine dönüşen kısmından sonra kalan yaklaşık 70 dönümlük bölümde yükselecek...

Airport Hillde 2 bin 500 TL taksitle!

Bahçelievler’de Star City AVM’nin karşınsında yer alan AirportHill, 4, 5 ve 6 katlı binalardan oluşurken, 2+1, 3+1 ve ev ofis daire seçenekleri sunuyor

Star City Avrupa yakasının 'en outlet'i olacak!

İki yıldır Viaport"un genel müdürlüğünü yürüten Bülent Kural, Avi Alkaş"ın başında olduğu Jones Lang LaSalle"e (JLL) transfer oldu. Kural"ın buradaki ilk işi de JLL tarafından yönetilen Star City"nin başına geçmek oldu

Sağlam GYO, Star City AVM ile ilgileri olmadığını açıkladı

Sağlam GYO, Star City AVM ile ilgileri olmadığını açıkladı

star city bayramda açık mı Haberi

star city bayramda açık mı


Starcity, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Starcity Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Starcity Kurban Bayramı çalışma saatleri...


Starcity Kurban Bayramı çalışma saatleri

Starcity, Kurban Bayramı'nın 1. günü saat 13:00'te açılıyor. Akşam saat 22:00'de kapanıyor. Bayramın diğer günleri ise 10:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.


Starcity AVM iletişim bilgileri:

öyaltı Mevkii Merkez Mahallesi Değirmenbahçe Caddesi 

Kavak Sokak No:2 Yenibosna/İSTANBUL 

Telefon: (0212) 603 40...