02 / 05 / 2024

star fettah temince

star fettah temince

Star Medya'nın devrine izin verildi. Rekabet Kurulu, Star Medya Yayıncılık, Star Medya Ajans, Star Matbaacılık, Dinamik Radyo şirketlerinin her birinin hisselerinin yüzde 50'sinin Fettah Tamince'ye devrine izin verdi.

Fettah Temince: Yılbaşı süslemelerine başladık!

Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, yıl başı süslemelerine otelcilerin de belediyenin de başladığını bildirdi. Temince ' Yılbaşı süslemelerine başladık ' dedi.

Fettah Temince Antalya'da aydınlatma için sponsor oldu!

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel “Tamince beni aradı ve Cumhuriyet Meydanı, Kalekapısı ve Belediye İş Hanı bölgesinde aydınlatma için sponsor olmak istediğini söyledi. Ben de kabul ettim” dedi.

Menderes Türel'den Fettah Temince'ye yanıt!

Menderes Türel'den Fettah Temince'ye yanıt geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel "Kent aydınlatılmasına katkı koyacak işadamları ve yatırımcılara sonuna kadar istedikleri sokak, meydan, bulvarı tahsis ederiz" dedi.

Fettah Tamince'den yılbaşı turizmi isyanı!

RIXOS Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, 150 milyon gecelemenin olduğu Antalya’da yılbaşını çağrıştıracak hiçbir şey olmadığını belirtti. Temince 'İnsanlara ’Gel bu şehirde yılbaşını geçirin’ diyoruz' dedi.

Star Medya'nın Fettah Tamince'ye devrine izin verildi! Fettah Tamince kim?

Rekabet Kurulu, Star Medya Yayıncılık, Star Medya Ajans, Star Matbaacılık, Dinamik Radyo şirketlerinin her birinin hisselerinin yüzde 50'sinin Fettah Tamince'ye devrine izin verdi. Tamince, 3 ay sonra medyaya geri döndü.

Star Medya'nın devrine izin verildi!

Star Medya'nın devrine izin verildi. Rekabet Kurulu, Star Medya Yayıncılık, Star Medya Ajans, Star Matbaacılık, Dinamik Radyo şirketlerinin her birinin hisselerinin yüzde 50'sinin Fettah Tamince'ye devrine izin verdi.

Socar, Star Medya Grubu'ndaki yüzde 50 payını satıyor!

Azerbaycan devlet enerji şirketi Socar'ın Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Star Medya Grubu'ndaki yüzde 50 paylarını Rixos otellerinin de sahibi olan işadamı Fettah Tamince'ye satmak için görüşmelere başladıklarını söyledi.

Star Kafkas Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Star Kafkas Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Demirkaya ve Yahya Karakışlak tarafından 500 bin liralık sermaye ile 5 Temmuz'da kuruldu

Twins Star Kartal'da 1+1 daireler 210 bin TL!

Twins Star projesi Demirli Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Kartal Twins Star'da 1+1 daire fiyatları 210 bin liradan başlıyor...

Demirli Yapı Twins Star vaziyet planı!

Demirli Yapı Twins Star vaziyet planı görseli haberimizin içerisinde yer almaktadır. Kartal Twins Star fiyat listesi 210 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Kartal Twins Star vaziyet planı!

Kartal Twins Star vaziyet planı kapsamında konutların fiyatları, ödeme koşulları, teslim tarihi ve vaziyet planı haberimizde yer alıyor...

Demirli Yapı Twins Star satılık!

İstanbul'un Anadolu yakasında konumlandırılan Demirli Yapı Twins Star satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgileri haberimizde inceleyebilirsiniz...

RDS-Reform İnşaat Star Towers teslim tarihi!

RDS-Reform İnşaat Star Towers teslim tarihi kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor...

star fettah temince Haberi

star fettah temince

Rekabet Kurulu, Star Medya Yayıncılık, Star Medya Ajans, Star Matbaacılık, Dinamik Radyo şirketlerinin her birinin hisselerinin yüzde 50'sinin Fettah Tamince'ye devrine izin verdi.


Rekabet Kurumunun internet sitesinde yayımlanan Kurul kararlarına göre, EİP Eczacıbaşı İlaç Pazarlama AŞ ile Gül Ecza Deposu AŞ arasında imzalanan münhasır ihale deposu sözleşmesi ile ek protokolüne bireysel muafiyet tanındı.


Kurul, Klepierre S.A. tarafından Corio N.V'nin kontrolünün devralınması işlemine ve VESTO PVC Holding GmbH’nin tüm hisselerinin AlphaGary Ltd. tarafından devralınması işlemine izin verdi.


Milford Yıldız Gıda AŞ'nin yüzde 70,61 hissesinin, Yıldız Holding AŞ tarafından Laurens Spethmann Holding AG&Co KG'den devralınması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.


Star Medya Yayıncılık AŞ, Star Medya Ajans AŞ, Star Matbaacılık AŞ, Dinamik Radyo Televizyon AŞ'nin yüzde 50 hissesinin Fettah Tamince'ye devredilmesi işlemine izin...