17 / 05 / 2024

Star Group kimin

Star Group kimin

Star Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadreza Vadızadeh ve Bahram  Gheıratıkhyavı ortaklığında kuruldu. 

Shining Star Group Turizm Otel İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Shining Star Group Turizm Otel İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile El Ho Kim, Salah A Safah Al Rubanie ve Yerin Kim tarafından kuruldu. 

Gold Star Group Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Group Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli Ahmad Monir Wisho tarafından kuruldu.

Star Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadreza Vadızadeh ve Bahram  Gheıratıkhyavı ortaklığında kuruldu. 

Star Group Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Group Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yavuzant, Mutalip Yavuzant, Ahmet Yavuzant ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

10-15 yıl içinde Türkiye’den star mimarlar çıkacak!

İki Design Group yönetici ortağı Y. Mim. Murat Kader: "10-15 yıl içinde dünyanın star mimarlarının bizim topraklarımızdan çıkacağına inanıyorum. Hem çok deneyimli ofisler, hem de harika bir deneysel alan var.” dedi.

Star Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Serpil Kestek tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Büyükçekmece'de kuruldu.

Ankara Batı Star Evleri' nde fiyatlar 355 bin TL' den başlıyor!

Afik Group tarafından hayata geçirilen Ankara Batı Star Evleri projesinde toplam 80 adet daire bulunuyor. Ankara Batı Star Evleri' nde fiyatlar 355 bin TL' den başlıyor.

Çelik Tekne Tersanesi'ni Kuzey Star Shipyard Denizcilik satın aldı!

Çelik Tekne Tersanesi'nin icradan satış ihalesi az önce sonuçlandı. İhaleyi Türkiye’de adından söz ettiren Ürdünlü Hijazi & Ghosheh Group’un şirketi Kuzey Star Shipyard Denizcilik A.Ş. kazandı.

Star Towers 'ta 121 bin TL 'ye 2+1!

18 ve 30 katlı 5 bloktan meydana gelen Star Towers 'ta 2+1 evler 121 bin lira ile 180 bin lira; 3+1 evler ise 141 bin lira ile 190 bin lira arasında değişen fiyatlarla müşterilerine sunuluyor

Ariston Thermo Group'tan özel çekiliş ve kampanya!

Isıtma sektörünün dünya devi Ariston Thermo Group kombi kullanıcılarının karşısına çok özel bir çekiliş ve kampanya ile çıkıyor. Kombi bakımı yaptıranlara çekilişe katılma hakkının yanı sıra herkese, her keseye uygun özel garanti uzatma fırsatını sunuyor

YEM Fuarcılık'ın yüzde 60'ı İngiliz ITE Group'un oldu!

Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), dünyanın önde gelen fuar organizasyon firmalarından İngiliz ITE Group ile ortaklık anlaşması imzaladı. YEM Fuarcılık A.şž. 'nin yüzde 60 hissesi, 40,6 milyon TL karşılığında ITE Group 'un oldu

Star Towers Evleri'nde 800 TL taksitle 3+1!

RDS ve Reform İnşaat İş Ortaklığı tarafından Esenyurt'ta inşa edilen Star Towers Evleri'nde fiyatlar 106 bin TL'den başlıyor, 199 bin TL'ye kadar yükseliyor. Taksitler ise 700 TL'den başlangıç gösteriyor...

Yalçıntepe Group'un sermayesi 2.5 milyon TL'ye yükseldi!

Kalitesi ve mimari şıklığıyla Avrupa standartlarında inşa edilen MAXIMOON konutlarının yapımını sürdüren Yalçıntepe Group, yönetim kurulu kararıyla ödenmiş sermayesini 2.5 milyon TL'ye yükseltti...

Star Group kimin Haberi

Star Group kimin

Star Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadreza Vadızadeh ve Bahram  Gheıratıkhyavı ortaklığında kuruldu. 

Star Group Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Star Group Dış Ticaret Limited Şirketi adres: İzzet Paşa Mah.Lale 1 Sk. Şenlik Han Apt.No:3/6...