18 / 05 / 2024

star tv kimin kanalı

star tv kimin kanalı

Azerbaycan devlet enerji şirketi Socar'ın Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Star Medya Grubu'ndaki yüzde 50 paylarını Rixos otellerinin de sahibi olan işadamı Fettah Tamince'ye satmak için görüşmelere başladıklarını söyledi.

Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Kirası 600 bin TL olan yalının sahibini öğrenince çok şaşıracaksınız!

Boğazın gözdeleri arasında bulunan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL'ye Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla reyting rekorları kıran dizinin çekildiği yalı ise merak konusu oldu.

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! 'Yalı Çapkını' dizisi tarihi yalıda çekilecek!

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

Zuhal Topal ve Korhan Saygıner Los Angelas'tan ev alacak!

Star TV'de izdivaç programı sunan Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner ve kızları Lina ile Amerika tatiline çıktı. Çift, Los Angeles'tan ev alma kararı verdi.

Paramparça dizisindeki yalıya 30 bin TL zam!

Star Tv 'deki Paramparça 9 aydır Ebru Mengenecioğlu 'nun sahibi olduğu Kandilli'deki Edip Efendi Yalısı'nda çekiliyor.

Nazlı Çelik Bebek'te yeni ev aldı!

Star TV Ana Haber'in yüzü Nazlı Çelik, 14 Şubat'ta İspanya'da evlendiği Serdar Bilgili 'nin eski sevgilisi Amelie Lotournald'la komşu oldu.

Emrah Bodrum'dan ev aldı!

Emrah yaza doğru Star TV için çekimlerine başlanacak ve bir kaymakamı oynayacağı yeni dizisi için eşi ve küçük oğluyla Bodrum’a yerleşecek..

Selma Ergeç Ulus'tan ev aldı!

Star TV'deki Gönül İşleri'nde oynayan Selma Ergeç ile 1,5 yıldır aşk yaşadığı Can Yayınları'nın sahibi Can Öz evlilik kararı aldı. İlk adım olarak da Ulus'ta bir ev tutup dekore ettiler.

Turizmciler Edip Efendi Yalısı'nı tur programlarına aldı!

Sosyetik İç Mimar Ebru Mengenecioğlu Kandilli'deki tarihi Edip Efendi Yalısı'nı Yeşilçay (Gülseren) Star TV'deki 1753'de yapılan Edip Efendi Yalısı'nın 23 odası odası var 'Paramparça' dizisine aylık 50 bin dolara (110 bin TL) kiralamıştı.

Star Towers projesinin havadan son görüntüleri!

RDS Enerji ve İnşaat- Reform İnşaat'ın birlikte hayata geçirdiği Star Towers projesi Esenyurt'ta yükseliyor. Projeyi www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Star Towers Evleri’nde metrekaresi minimum 3 bin dolar!

Mağaza satışlarında minimum metrekare birim bedelinin 3 bin dolar olarak belirlendiği Star Towers projesinde teslimlere 4 ay kaldı. Proje banka kredisine uygun durumda

Çamlıca Tepesi Tv ve Radyo Kulesi projesinin mimarisi İTÜ'den!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Büyük Çamlıca Tepesi üzerinde yer alacak olacak bir Radyo Kulesi için 2011 yılında düzenlenen "Çamlıca Tepesi Tv ve Radyo Kulesi Fikir Projesi Yarışması"nı 3. olan İTÜ kazandı...

EVGÖR, yuvarlak yatak modeline şimdi de TV keyfi ekledi!

Mobilyada yeniliklerin öncüsü EVGÖR, yatak odalarına yeni bir form kazandıran yuvarlak yatak modeline şimdi de TV keyfi ekledi

Star Towers Esenyurt’ta 109 ticari: Metrekaresi 3 bin dolar!

Dükkan satışları devam eden Star Towers projesinde firma bünyesinde vade olanağı sunuluyor. Projenin teslimleri Mayıs ayında yapılacak

star tv kimin kanalı Haberi

star tv kimin kanalı

Reuters'e konuyla ilgili açıklama yapan Yavuz, "Star Medya Grubu'ndaki yüzde 50 hissemizi Fettah Tamince'ye devretmek için görüşmelere başladık. Görüşmeler olumlu sonuçlanır ve gerekli izinler alınırsa bu devri gerçekleştireceğiz" dedi.


Türkiye'de yoğun projeleri olduğunu belirten Yavuz, "Ayrıca, medya yatırımının bizim iş planlarımızla direkt ilişkisi anlamında erken bir yatırım olduğu kanaatine vardık. Bu aşamada medya işine hak ettiği ölçüde maalesef zaman ayıramadık. Başlayan sürecin olumlu sonuçlanması halinde, yürütmekte olduğumuz ülkemizin en büyük projelerine daha fazla odaklanmak amacı ile medyadan çekilmiş olacağız" dedi.


Rekabet Kurulu, Socar'ın Star Medya Grubu'nun yüzde 50'sini almasına Mayıs 2013'te izin vermişti. Star Medya Grubunun kalan yüzde 50 hissesi ise işadamı Ethem Sancak'a ait. Socar, yaklaşık 5.6 milyar dolarlık yatırımla 10 milyon ton petrol işleme kapasitesine sahip olacak STAR Rafinerisi'nin...