02 / 05 / 2024

EVGÖR, yuvarlak yatak modeline şimdi de TV keyfi ekledi!

 EVGÖR, yuvarlak yatak modeline şimdi de TV keyfi ekledi!

Mobilyada yeniliklerin öncüsü EVGÖR, yatak odalarına yeni bir form kazandıran yuvarlak yatak modeline şimdi de TV keyfi ekledi



Firmanın 2013 koleksiyonunda yer alan yeni yatağının içinden televizyon çıkıyor. Ürünün kullanıcılarına sunduğu en büyük avantajı, yatak odasının dekorasyonunda değişiklik yapmaya gerek kalmadan, TV keyfini yataklarına taşıyabilmeleri. İstenilen renk seçeneklerinde üretilebilen, deri kaplamalı ve Led aydınlatmalı Buket Yuvarlak Yatak, EVGÖR Mobilya mağazalarında ve Türkiye’nin en büyük online mobilya mağazası www.evgor.com.tr adresinde 4.120 TL’den satışa sunuluyor. 


“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” Evgör Mobilya, klasik formlardan sıkılıp yatak odasında farklılık düşünenler için, yuvarlak hatlara sahip tasarımı teknolojiyle buluşturdu. Firmanın 2013 koleksiyonunda farkı renk seçenekleriyle satışa sunulan Buket Yuvarlak Yatağın en büyük özelliği, içerisinde TV mekanizmasının olması. Canınız yatakta televizyon izlemek istediğinde, tek bir düğme yardımıyla harekete geçen mekanizma sayesinde yatağınızın içerisinden televizyon çıkıyor. Televizyon keyfinizin ardından mekanizma tekrar devreye giriyor ve televizyonunuz yatak içindeki bölmesine geri giriyor. 


Evgör’ün, TV keyfini yatak odasına taşıyan yuvarlak yatak modeline Türkiye’nin her yerinden, 36 aya varan taksit imkanı ve peşin ödemelerde %8 indirim avantajı ile sahip olmak mümkün. 


Detaylı bilgi ve alışveriş için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 



Geri Dön