01 / 05 / 2024

TV almak isteyenlere Hepsi Burada'dan bahar müjdesi! Sunny TV'ler de çılgın indirimli fiyatlar

TV almak isteyenlere Hepsi Burada'dan bahar müjdesi! Sunny TV'ler de çılgın indirimli fiyatlar

Türk milleti nezdinde hatırı sayılır ve kadim bir geçmişe sahip Sunny, fiyat performans türünde ürettiği ürünlerle hem kaliteyi hem de bütçeye uygun teknolojiyi yıllarca evimize taşıdı. Sunny şimdi de TV almak isteyenler için uygun fiyatlı 81 Ekran Uydu Alıcılı HD TV'yi sunuyor.



Ortaya koyduğu çözümlerle vatandaşın en çok tercih ettiği markalardan biri olan Sunny, televizyonları ile son teknolojik noktayı evlere taşıyor. 

Markanın en çok tutulan cihazlarından Sunny SN32DAL04/0202 uydu alıcılı LED TV, uygun ücretine nazaran sunduğu yüksek verimle öne çıkıyor. 

Cihazın HD görüntüsü, seyrettiklerinizden aldığınız zevki yükseltirken ses sistemi de bu görselliğe güç oluyor. Dizaynından sahip olduğu fonksiyonlara kadar cihazın her bir ayrıntısı kullanıcılara iyileştirilmiş bir tecrübe sunuyor. 32 inçlik ekran boyutu, mutfak gibi görece daha küçük sahalar için ideal bir model
 olmasında rol oynuyor.

TV almak isteyenlere Hepsi Burada dan bahar müjdesi! Sunny TV ler de çılgın indirimli fiyatlar

Sade dizaynıyla Sunny SN32DAL04/0202 Uydu Alıcılı LED TV

Sunny SN32DAL04/0202 LED TV, teknolojik manadaki kuvvetli altyapısının yanı sıra 
dizaynıyla da dikkat çekiyor. dizaynında benimsenen kullanıcı temelli anlayış işlevsel fonksiyonlarla estetik ayrıntıları bir araya getiriyor. Bunun sunduğu avantajla Sunny SN32DAL04/0202 modelini kullanmak ayrıcalık sahibi yapıyor. Cihazın dış hatlarına bakıldığında ince çerçevesi öne çıkan ayrıntılardan birini oluşturuyor.

Çağdaş bir görünüm sunan ince çerçeve aynı anda odaklanmayı basitleştirerek seyir zevkini çoğaltıyor. Ayrıca çerçevedeki incelik cihazın bütününde de korunuyor.

Bus ayede cihazın fazla alan kaplamasına mani olurken dar mekânlarda kullanılabilmesi mümkün hâle geliyor.

TV almak isteyenlere Hepsi Burada'dan bahar müjdesi! Sunny TV'ler de çılgın indirimli fiyatlar


Geri Dön