27 / 04 / 2024

Hepsi burada'dan Şubat ayında çıldırdı! Seçili ürünlere 3.000 TL indirim yapıyor

Hepsi burada'dan Şubat ayında çıldırdı! Seçili ürünlere 3.000 TL indirim yapıyor

Hepsi Burada Şubat ayında enflasyonun yüksek olduğu günümüzde, müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Seçili Samsung ürünlerinde 3.000 TL indirim yaparak vatandaşın cebine de kolaylık sağlarken müşterilerini de kendine bağlıyor. Peki kampanyanın koşulları nedir? İşte detaylar...



Yaşanan ekonomik zorluklar vatandaşın belini bükerken, kampanyalar ve avantajlı ürünler halk arasında rağbet görüyor. E- ticaretin avantajlarınıdeğerlendirmek için araştırma yapıyorlar. 

Enflasyon Nedir?

Enflasyon, zaman içinde satın alma gücünün düşmesi olarak tercüme edilebilecek fiyatlardaki artıştır . Satın alma gücünün düşüş hızı ,  belirli bir süre boyunca seçilen mal ve hizmetlerden oluşan bir sepetin ortalama fiyat artışına yansıtılabilir . Genellikle yüzde olarak ifade edilen fiyatlardaki artış, bir para biriminin fiilen önceki dönemlerde olduğundan daha az satın aldığı anlamına gelir. Enflasyon , fiyatlar düştüğünde ve satın alma gücü arttığında ortaya çıkan deflasyonla karşılaştırılabilir .

Hepsi burada dan Şubat ayında çıldırdı! Seçili ürünlere 3.000 TL indirim yapıyor

ulusun ekonomik durumunun önemli bir göstergesi olmasının yanı sıra tüketici harcamaları ve yatırım kararları üzerindeki etkileri nedeniyle ekonomide de bir yere sahiptir.

Düşük riskli yatırımlar daha düşük yatırım getirisine neden olabileceğinden, yatırımlar özellikle satın 
alma gücündeki dalgalanmalardan etkilenir.

 


Geri Dön