17 / 05 / 2024

evgör ürünleri

evgör ürünleri

Türk ev mobilyası sektöründe 10 yılı geride bırakan Evgör, ilkini Erbil 'de açtığı mağazalaşma modeli ile Anadolu'daki büyük şehirlerde yeni satış noktaları hedefliyor.

EVGÖR, yuvarlak yatak modeline şimdi de TV keyfi ekledi!

Mobilyada yeniliklerin öncüsü EVGÖR, yatak odalarına yeni bir form kazandıran yuvarlak yatak modeline şimdi de TV keyfi ekledi

Evgör, kurumsal web sitesini ve online mağazasını yeniledi!

Yeni evlenenler ve evini yenileyenlerin adresi Evgör Mobilya, ürün ve hizmetlerini dünyayla buluşturabilmek amacıyla hem kurumsal web sayfasını hem de ayda 1.5 milyon ziyaretçisi bulunan online mağazasını yeniledi

Evgör Mobilya, örnek daireye Rusya’dan girdi!

Evgör Mobilya, örnek daireye Rusya’dan girdi. Devlet eliyle Moskova’da gerçekleştirilen 4 bin konutluk projenin dört farklı örnek dairesinin tüm mobilya ve ahşap ürünleri Evgör Mobilya tarafından sağlandı.

Özateş Yapı İnşaat Taahhüt Demir Çelik Elektrik Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özateş Yapı İnşaat Taahhüt Demir Çelik Elektrik ve Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bekir Kaya tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Evgör Mobilya'da geleneksel Ramazan Kampanyası başladı!

Evgör Mobilya'da geleneksel Ramazan Kampanyası başladı. Başlayan Ramazan Kampanyası ile Valentin Yemek Masası Takımı, 1.500 TL yerine yüzde 40 indirimle 900 TL’den satışa sunuluyor.

Yeditepeli İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Elektrik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepeli İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Elektrik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Şen tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Temmuz'da kuruldu.

Gılobal Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gılobal Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Metal Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Davcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Kartal, Soğanlık, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

Aksel Hafriyat İnşaat Hayvancılık Petrol Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksel Hafriyat İnşaat Hayvancılık Petrol Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Selçuk tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.

Yarenli İnşaat Elektrik Metal ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yarenli İnşaat Elektrik Metal ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Dönmez tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Haziran'da Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Rafine Tasarım Dekorasyon Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rafine Tasarım Dekorasyon Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elçin Şenan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Beşiktaş, Levent Ebulula Mardin Caddesi'nde kuruldu.

Topçu İnşaat Malzemeleri Kimyevi Maddeler ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Topçu İnşaat Malzemeleri Kimyevi Maddeler ve Orman Ürünleri Limited Şirketi, İsmail Topçu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da Pendik, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.

Özçalış İnşaat Tekstil Otomotiv Elektrik Hırdavat ve Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özçalış İnşaat Tekstil Otomotiv Elektrik Hırdavat ve Petrol Ürünleri Limited Şirketi, Mehmet Çalışkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Küçükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Evgör Mobilya'dan Babalar Gününe özel King Baba Koltuğu!

Babasının rahatını düşünenler Evgör Mobilya’ nın King Baba Koltuğu’ nu, Reva, Hilton veya Elmas Relax Dinlenme Koltukları ile Home Tv berjerden birini hediye olarak seçebilirsiniz...

11 .Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri Fuarı açıldı!

Türkiye'nin doğaltaş ve memerdeki zengin rezervleri CNR Natural Stone - 11 .Uluslararası Mermer, Doğal Tas Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı"nda vitrine çıkarıldı. Fuar, Türkiye'nin duayen mimarlarını buluşturdu.

ZY Zümrüt Yapı İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZY Zümrüt Yapı İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aşkın Aslan, Zafer Çakır tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu.

evgör ürünleri Haberi

evgör ürünleri

Evgör, online mobilya mağazasından yoğun sipariş aldığı illere odaklanıyor. Bu yıl için hedef 5 ayrı bölgede en az 5 mağaza açmak olarak...