02 / 05 / 2024

Starcity Outlet Center satılıyor mu

Starcity Outlet Center satılıyor mu

Yenibosna’da Boyner Grubu ile Yıldız Holding’in ortak yatırımı ile 2010 yılında açılan Starcity Outlet Center satılıyor. Boyner Grubu’na fonlardan gelen teklif, Yıldız Holding’e de cazip geldi...

Deepo Outlet Center ile Mall Of Antalya AVM 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Deepo Outlet Center ile Mall Of Antalya AVM'nin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Starcity Outlet'te yılbaşına özel çocuk kulübü etkinlikleri!

Starcity Outlet, 2018'e girmeye az bir zaman kala yeni yıl coşkusunu hem büyüklere hem çocuklara daha iyi hissettirmek için yepyeni etkinlik programıyla ziyaretçilerini karşılıyor...

Starcity Outlet yenilenen yüzüyle açıldı!

Avrupa Yakası’nın gözde outlet alışveriş merkezi Starcity Outlet; ziyaretçilerinin alışveriş keyfini daha konforlu ve daha ferah bir ortamda yaşamaları için başladığı renovasyon çalışmalarını tamamladı. 

Starcity Outlet yenilendi!

Starcity Outlet; ziyaretçilerinin alışveriş keyfini daha konforlu ve daha ferah bir ortamda yaşamaları için başladığı renovasyon çalışmalarını tamamladı. 

İzmit Minyatür Evler Sergisi başladı!

Outlet Center İzmit’te 03 - 16 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Minyatür Evler Sergisi halka açık ve ücretsiz olarak sergilenecek.

41 AVM ile Outlet Center arasına yeni köprü geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Eski Gölcük Yolu üzeri Outlet bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasından sonra yayaların geçişi için de çalışma yapacak.

Deepo Outlet Center-Mall Of Antalya AVM 2016 sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Deepo Outlet Center-Mall Of Antalya AVM 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Mall Of Antalya AVM ile Deepo Outlet Center AVM'nin değerleme raporu!

TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim A.Ş.'nin mülkiyetinde bulunan Deepo Outlet Center AVM ve Mall Of Antalya AVM Projesi'nin değerleme raporu yayınlandı.

Starcity Outlet AVM yenileniyor!

Türkiye'nin en prestijli outleti unvanına sahip ve Avrupa yakasının 'En parlak yıldızı' olarak anılan Starcity Outlet sadece bugünün değil, önümüzdeki on yılın da beklentilerine cevap veren yeni planlamaları ve mimarisiyle misafirleriyle buluşmak üzere renovasyon sürecine girdi.

Oasis Outlet Center’da markalara 2 yıl kira kolaylığı sağlanacak!

Nurol GYO’nun İkitelli’de hayata geçireceği AVM yatırımı Oasis Outlet Center’da markalara 2 yıl kira kolaylığı sağlanacak. Kira ortalaması da piyasanın altında tutulacak.

Kocaeli 15 Temmuz Köprüsü'nden ilk araç geçti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın Eski Gölcük Yolu Ömer Türkçakal Bulvarı Outlet Center mevkiinde yaptığı ve kent trafiğine büyük rahatlık katacak köprülü kavşağın köprü kısmı Bakan Fikri Işık’ın katılımıyla ilk araç geçişi yapıldı.

Kocaeli Outlet Köprüsü bayramdan önce açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın Eski Gölcük Yolu Ömer Türkçakal Bulvarı Outlet Center mevkiinde yaptığı ve kent trafiğine büyük rahatlık katacak köprülü kavşak inşaatında sona gelindi.

Kocaeli Outlet Center Köprülü Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kent trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Outlet Center mevkiindeki köprülü kavşak inşaatının kuzey anayol köprüsünde cephe panellerinin montajı bu hafta içerisinde tamamlanıyor.

Starcity Outlet Center satılıyor mu Haberi

Starcity Outlet Center satılıyor mu


Yenibosna’da Boyner Grubu ile Yıldız Holding’in ortak yatırımı ile 2010 yılında açılan Starcity Outlet Center satılıyor. Boyner Grubu’na fonlardan gelen teklif, Yıldız Holding’e de cazip geldi. İki ayrı fonla görüşmeler sürüyor. Starcity Outlet Center, yüzde 60 Yıldız Holding, yüzde 40 Boyner otaklığıyla Altınyıldız arazisinin üzerinde 2010 yılında açılmıştı. Murat Ülker’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Merkür İnşaat’ın yapımını gerçekleştirdiği Starcity’nin 2013 yılı cirosu 58 milyon Euro. Yenibosna bölgesinin en başarılı alışveriş merkezlerinden biri olan Starcity’nin satışa çıkarılma nedenini Yıldız Holding yetkilileri şöyle açıkladı: “Boyner Grubu’na bazı fonlardan teklif gelmiş. Hisselerini satmak istediklerini söylediler. Gayrimenkul ve arazi, grubumuzun stratejik alanlarından biri olmadığı için teklif bize de uygun geldi. Satmaya karar verdik.”

47.300 metrekare kiralanabilir alanı bulunan ve halen 137 kiracının bulunduğu Starcity’nin...