02 / 05 / 2024

Starck 2

Starck 2

Duravit’in Starck 2 serisi yeni tasarımıyla piyasaya sürüldü...

G-Yoo Inspired by Starck satılık!

G-Yoo Inspired by Starck satılık rezidans dairelerin büyüklükleri 47 metrekare ile 113 metrekare arasında değişiyor. 2 blok olarak yükselen proje 17 bin 226 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Güneşli G-Yoo Inspired by Starck projesi!

Güneşli G-Yoo Inspired by Starck projesi 2 blok halinde inşa ediliyor. Rezidansların ve otelin yer aldığı projede metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor.

G-Yoo Inspired by Starck projesi!

G-Yoo Inspired by Starck projesi metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor. 1+0, 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projede inşaat çalışmaları Ağustos ayında başladı.

G-Yoo Inspired by Starck fiyat listesi!

G-Yoo Inspired by Starck fiyat listesi detayları haberimizde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Proje Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor.

G - Yoo inspired by Starck projesi!

G - Yoo inspired by Starck projesi 2 blok olarak inşa ediliyor. 2015 yılında yapımına başlanacak olan proje 22 ay sonra teslim edilecek. Projenin lansmanı 24 Kasım'da yapılacak.

Duravit, Starck 2 serisinin yeni tasarımını sergiledi!

Duravit’in Starck 2 serisi yeni tasarımıyla piyasaya sürüldü...

Avrupa Konutları Atakent 2 satışta! 170 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla!

Artaş Gün-Er ortak girişimi tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Atekent 2 projesi 170 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor

TOKİ'de bu hafta 2 yeni kampanya!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) bu hafta, Konya Meram 2. etap ve Kütahya Tavşanlı'da alt gelir gurubuna yönelik inşa ettirdiği toplam 400 konutu satışa çıkarıyor

Duvarlar 2.5 milyon TL'ye etiketlerle renkleniyor

Türkiye'de son dönemdeki moda akımla beraber evlerin duvarlarını yılda 2.5 milyon TL'ye sticker'la (etiket) süslüyoruz.

Rüya Evler 2'de 118 bin 800 TL'ye!

Didim Akbük'te inşa edilen Rüya Evler 2 projesinde konutların fiyatları 174 bin TL'den başlıyor

Ali Ağaoğlu 2 arabayla geziyor

Gecelerde 2.5 milyon dolarlık Rolls Royse'uyla gezen Ali Ağaoğlu'na korumaları Bentley marka arabasıyla eşlik ediyor

Avrupa Konutları Atakent 2'de 170 bin 900 TL'ye!

Artaş Gün-Er ortak girişimi tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Atakent 2 projesi 22 Mayıs'ta satışa çıkıyor…

Innovia 2'de 24 ay taksitle dükkan!

Yeşil İnşaat'ın Beylikdüzü'nde inşa ettiği Innovia 2'de dükkan fiyatları 77 bin dolardan başlıyor…

Starck 2 Haberi

Starck 2

Doğa, içimizde uyum ve mutluluk hisleri uyandıran simetrilerle doludur. Ancak, mükemmel simetri aynı zamanda değişim meydana geldiğinde hiçbir şeyin olmaması anlamına da gelir. İşin ilginç bir hal alması için küçük bir farklılığın bizi şaşırtması gerekir. Ancak böylece bir şeylere daha dikkatli bakar ve otantik tarafını algılarız. Starck 2 serisindeki lavaboları yeniden tasarlarken Philippe Starck’ın başardığı şey, işte tam da buydu. Duravit Starck 2 serisinin lavabosuna ilk baktığınız zaman yuvarlak gibi görürsünüz. Ancak yakından incelerseniz, hafif oval şekli olduğunu anlarsınız. Kısaca biçime organik ve akıcı bir karakter katan küçük bir fark...  Basit ama ustaca! 


Tekrar piyasaya sürülen Starck 2 lavaboları çok daha incelikli ve daha biçimli. Ancak, Duravit başarılı serinin tasarımındaki DNA’yı büyük oranda korumuş… Lavabolar hala yeterince geniş ve derin....