27 / 04 / 2024

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul iletişim

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul iletişim

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrıban Allanazarova ve Touraj Alıpour ortaklığında kuruldu.

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melek Tuğba Şahlıoğlu tarafından kuruldu.

Atlasnoble Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Atlasnoble Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Atlasnoble Foreıgn Trade And Consultancy LTD tarafından kuruldu.

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdi Öztürk tarafından kuruldu.

Cesur Ist Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Ist Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled Haıdar ve Mohamad Altabbaa ortaklığında kuruldu.

Future Star Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Star Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Ifra Shaukat ve Muhammad Umar ortaklığında kuruldu.

Ist Realty Group Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ist Realty Group Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alıaksandra Belnik tarafından kuruldu.

Ist Land Emlak İnşaat Otomotiv Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ist Land Emlak İnşaat Otomotiv Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elham Goudarzıaslan ve Sara Mohammadı Khalıgh ortaklığında kuruldu.

İst Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Oycan Arslan tarafından kuruldu. 

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Yavuzant tarafından kuruldu.

Saılıst Yatçılık Turizm Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saılıst Yatçılık Turizm Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şile'de Cenap Barış Ersemiz tarafından kuruldu.

Raılıst Danışmanlık Mühendislik Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raılıst Danışmanlık Mühendislik Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ferhat Öcalan tarafından kuruldu.

Just İnvestment Consultancy İnşaat Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Just İnvestment Consultancy İnşaat Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ata İyibudar tarafından kuruldu.

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul iletişim Haberi

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul iletişim

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrıban Allanazarova ve Touraj Alıpour ortaklığında kuruldu.

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. -Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların...