02 / 05 / 2024

Starpet 120 milyon dolara petrol deposu yatırımı

Starpet 120 milyon dolara petrol deposu yatırımı

Kuzey Irak petrolünün Türkiye üzerinden Avrupa'ya ulaşacak olması yatırımcıların gözünü Yumurtalık'a çevirdi. Bölgede arazi alan Starpet, 120 milyon dolara 300 bin metreküplük petrol deposu yatırımı yapacak...

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Hırvatistan'daki Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın alan Doğuş Grubu, binaya 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı ''Hyatt Regency'' markasıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

Tarihi Leman Esma Kasay Han 229 milyon liraya satılığa çıkarıldı

Osmanlı’da saray doktorluğu yapan Nuri Kenan Paşa tarafından inşa ettirilen ve o dönem muayenehane olarak kullanılan Leman Esma Kasay Han 229 milyon liraya satılığa çıkarıldı. Aynı han için geçtiğimiz yıl da 120 milyon lira fiyat biçilmişti.

Çeşme'de 120 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 120 milyon TL olarak belirlendi.

İş GYO'dan 726 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracı!

İş GYO'nun 120 milyon TL nominal değerli, 99 gün vadeli finansman bonosu ihracı tamamlandı. Söz konusu ihraç ile birlikte, 726 milyon TL tutarında borçlanma aracı ihracı gerçekleştirildi. 

Halk Varlık Kiralama 120 milyon TL kira sertifikası sattı!

Halk Varlık Kiralama'nın yurtiçinde nitelikli yatırımcıya yönelik 134 gün vadeli 120 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı.

Halk Varlık Kiralama 120 milyon TL kira sertifikası sattı!

Halk Varlık Kiralama'nın yurtiçinde nitelikli yatırımcıya yönelik 134 gün vadeli 120 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 120 milyon TL'lik kira sertifikaları ihracı onaylandı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın azami 365 gün vadeli, 120 milyon TL tutarındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin Tertip İhraç başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmış olup, onaylı Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Bankacılık sektörünün kredi hacmi 121 milyar 120 milyon lira arttı!

Bankacılık sektöründeki toplam mevduat, geçen hafta 180 milyar 70 milyon lira arttı. O hafta yüzde 5,3 yükselen bankacılık sektörü toplam mevduatı, 3 trilyon 603 milyar 805 milyon lira oldu.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'dan 120 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 365 gün vadeli, 120 milyon Türk Lirası tutarındaki kira sertifikaları ihracı için SPK'ya yaptığı başvuru onaylandı. 

Halk Varlık Kiralama 120 milyon TL kira sertifikası sattı!

Halk Varlık Kiralama, yurtiçinde nitelikli yatırımcıya yönelik 155 gün vadeli 120 milyon TL tutarında kira sertifikası sattı. Şirket tarafından ihraç edilen kira sertifikalarının getiri ödemesi ve itfası gerçekleştirildi.  

Halk Varlık Kiralama 120 milyon TL kira sertifikası sattı!

Halk Varlık Kiralama'nın 148 gün vadeli 120 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlanmış olup, ihraca ilişkin detaylar yayınlandı. 

Hakkari'ye 120 milyon TL'lik 42 proje!

Hakkari'de, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından daha çok gencin sporla buluşması için başlatılan "yatırım seferberliği" kapsamında 120 milyon liralık 42 proje yapılıyor.

Bereket Varlık Kiralama'nın 180 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın 49 gün vadeli, planlanan tutar 120 milyon TL olmak üzere, 180 milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracına ilişkin Tertip İhraç Belgesi SPK tarafından onaylandı. 

Starpet 120 milyon dolara petrol deposu yatırımı Haberi

Starpet 120 milyon dolara petrol deposu yatırımı

Kuzey Irak petrolünün Türkiye üzerinden Avrupa'ya ulaşacak olması yatırımcıların gözünü Yumurtalık'a çevirdi. Bölgede arazi alan Starpet, 120 milyon dolara 300 bin metreküplük petrol deposu yatırımı yapacak.


Ortadoğu'daki petrolün Avrupa'ya dağıtılmasında kilit nokta olan Adana'nın Yumurtalık ilçesi enerji yatırımcılarının merceği altında. Çok sayıda petrol boru hattının birleştiği noktada olan, Kuzey Irak petrolünün depolandığı bu özel limanda birçok yatırımcı rafineri ve lojistik merkezi kurmak için fırsat kolluyor. Starpet markasıyla akaryakıt istasyonları işleten Mardinli Okalin ailesinin de Yumurtalık'ta depo projesi var. Starpet Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Okalin, Yumurtalık'ta 120 milyon dolarlık yatırımla 300 bin metreküp kapasiteli bir depo inşa edeceklerini söyledi. Okalin, 300 dönümlük arazi üzerine kurulması planlanan depoya ÇED raporu almak için bir yıl önce başvurduklarını ve martın sonunda sonuç beklediklerini belirtti....