16 / 05 / 2024

Startlıvıng Group adres

Startlıvıng Group adres

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Sanı Baysal, Eyüp Alataş, Johannes Ercan tarafından kuruldu.

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermeye bedeli ile Hatice Bulut tarafından kuruldu.

Mks Group Yalıtım Malzemeleri Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mks Group Yalıtım Malzemeleri Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Eroğlu tarafından kuruldu.

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Ş tarafından kuruldu.

Sosa Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sosa Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Soydan ve Sencer Koç tarafından kuruldu.

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Sanı Baysal, Eyüp Alataş, Johannes Ercan tarafından kuruldu.

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Güngören’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Houman Karjou, Vahıd Rouzıtalab tarafından kuruldu.

V Mall İstanbul AVM 2023'te açılıyor!

İsra Group İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan V Mall İstanbul AVM 2023'te kapılarını açacak. 1.2 milyar TL'lik yatırımla inşa edilen Başakşehir V Mall AVM'nin 40 bin metrekare kiralanabilir alanı olacak.

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Meltem Görür ve  Cem Üzel Yalçın tarafından kuruldu.

Almustafa Group Gayrimenkul Ticaret İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almustafa Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 400 bin TL sermaye bedeli İle Muhanad Almustafa tarafından kuruldu.

Patrop Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Patrop Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Güngör tarafından kuruldu.

Has Kardeşler Group İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Kardeşler Group İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Has ve Esen Has ortaklığında kuruldu.

Başakşehir V Mall AVM için düğmeye basıldı!

İsra Group İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı.

Sm Group Tradıng Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sm Group Tradıng Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sirine Sboıi tarafından kuruldu.

Startlıvıng Group adres Haberi

Startlıvıng Group adres

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Sanı Baysal, Eyüp Alataş, Johannes Ercan tarafından kuruldu.

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT a- Şirket yurtiçinde ve yurtdışında özel veya taahhüt işlerinde her türlü inşaat işlemleri,mühendislik,mimarlık,şehircilik, müşavirlik, teknik uygulama sorumlulukları,kontrol mühendisliği hizmetleri ve bu hizmetlerin organizasyonlarını ve plan,proje çalışmaları,iç mimari ve dekorasyon işleri,makineli hafriyat,kazı,toprak hafriyatı ve taahhüt işlerini yapabilir ve yaptırabilir. b- Şirket Yurtiçinde ve yurt dışında resmi ve özel kuruluşlara ve şahıslara her türlü inşaat alt,yapı,plan,proje,ihalelerine katılabilir, taahhütlerde bulunabilir. c- Yurtiçinde ve yurtdışında yapılacak çelik,beton,kargir,ahşap,prefabrik inşaatlar, konutlar,toplu konutlar,tatil siteleri, otel,hotel, kamping,pansiyon,tatil köyleri,lokanta,kafeterya,gazino,lunapark,plajlar, okullar,ibadet yerleri,spor tesisleri,havalimanı,benzin istasyonları,fabrika ve atölye binaları,istasyonlar, anıtlar,turistik tesisler,zirai tesisler,yollar,köprüler,barajlar,su yapıları,arıtma...