15 / 05 / 2024

Startlıvıng Group iletişim

Startlıvıng Group iletişim

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Sanı Baysal, Eyüp Alataş, Johannes Ercan tarafından kuruldu.

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Sanı Baysal, Eyüp Alataş, Johannes Ercan tarafından kuruldu.

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Majda Bousba ve Mohamed Amıne Zahra tarafından kuruldu.

Tam Pendik iletişim bilgileri!

Tam Pendik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2019 yılında teslim edilmesi öngörülen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Pendik Evra Park iletişim bilgileri!

Evra Group imzasıyla hayata geçirilen Pendik Evra Park projesi 72 konut ve 36 dükkandan meydana geliyor. Pendik Evra Park iletişim bilgileri...

Güneşli Mirage Konutları iletişim!

Güneşli Mirage Konutları iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Vade farksız 60 ay taksit yapılabilen projede anahtar teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Teras Kule Residence iletişim!

Teras Kule Residence iletişim için 0216 399 80 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz. E-5 otoyolu üzerinde yükselecek projede satışların yakın zamanda başlaması öngörülüyor.

DKY Ada Kartal Rezidans iletişim!

DKY Ada Kartal Rezidans iletişim için 444 9 359 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. DKY İnşaat imzası taşıyan projede teslimlerin 2018 yılının sonunda yapılması öngörülüyor.

Beyaz İnşaat Bakırköy City iletişim!

Beyaz İnşaat Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bugün satışa sunulan projede anahtar teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Denizİstanbul Yakuplu iletişim!

Denizİstanbul Yakuplu iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 4 bin 500 daire ve 300 villanın yer aldığı projenin tamamının 2021 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığında hayata geçirilen Başakşehir Vadişehir Projesi'nde 650 konut ve 60 ticari ünite bulunuyor. İşte Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri...

Teras Gökyüzü Narlıdere iletişim!

Toplam 25 milyon TL’lik yatırımla inşa edilen proje Uzunyayla Group imzası taşıyor. Teras Gökyüzü Narlıdere iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0232 239 80 03 olarak belirlendi.

Startlıvıng Group iletişim Haberi

Startlıvıng Group iletişim

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Sanı Baysal, Eyüp Alataş, Johannes Ercan tarafından kuruldu.

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT a- Şirket yurtiçinde ve yurtdışında özel veya taahhüt işlerinde her türlü inşaat işlemleri,mühendislik,mimarlık,şehircilik, müşavirlik, teknik uygulama sorumlulukları,kontrol mühendisliği hizmetleri ve bu hizmetlerin organizasyonlarını ve plan,proje çalışmaları,iç mimari ve dekorasyon işleri,makineli hafriyat,kazı,toprak hafriyatı ve taahhüt işlerini yapabilir ve yaptırabilir. b- Şirket Yurtiçinde ve yurt dışında resmi ve özel kuruluşlara ve şahıslara her türlü inşaat alt,yapı,plan,proje,ihalelerine katılabilir, taahhütlerde bulunabilir. c- Yurtiçinde ve yurtdışında yapılacak çelik,beton,kargir,ahşap,prefabrik inşaatlar, konutlar,toplu konutlar,tatil siteleri, otel,hotel, kamping,pansiyon,tatil köyleri,lokanta,kafeterya,gazino,lunapark,plajlar, okullar,ibadet yerleri,spor tesisleri,havalimanı,benzin istasyonları,fabrika ve atölye binaları,istasyonlar, anıtlar,turistik tesisler,zirai tesisler,yollar,köprüler,barajlar,su yapıları,arıtma...