10 / 05 / 2024

Starwood Hotel otel sayıları

Starwood Hotel otel sayıları

Türkiye'de 11 oteli bulunan Starwood Hotels & Resorts, yeni markası Tribute Hanife Portfolio'yu da Baş getirmek için düğmeye bastı. Dorn Ağlagül, 2016 yılında ise otel sayılarını 17'ye çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.

Gaziantep Kule Hotel SPA için düğmeye basıldı! Şahinbey'e 238 odalı otel geliyor!

Oska İnşaat Turizm İşletmeleri Gaziantep Şahinbey'de 238 odalı otel hayata geçirecek. Kule Hotel SPA adını taşıyan otel 337 yataklı.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Radisson Hotel Group 50 yeni otel daha açacak!

Türkiye, turizm yatırımlarında pandemiye rağmen tercih ediliyor. Radisson Hotel Group, Türkiye'de 3 ila 5 yıl içinde 50 otel ve 10 bin odaya ulaşacak.

Carlson Rezidor Hotel Group, İstanbul'da 4 otel açacak!

Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye'de 7 otel açacak. Otellerin dördü İstanbul, biri İzmir diğer ikisi ise Diyarbakır ve Samsun'da yer alıyor.

Carlson Rezidor Hotel Group Türkiye'de 7 otel açmaya hazırlanıyor!

Dünyanın en hızlı büyüyen otelcilik şirketlerinden Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye’de 7 otel açmaya hazırlanıyor.

Ajwa Hotel Sultanahmet Otel hizmete açıldı!

Türk iş adamı Abu Bakr'ın satın aldığı Ajwa Hotel Sultanahmet Otel hizmete açıldı. Otel beş yıldızlı otellerin en iyisi olmayı hedefliyor.

Wyndham Hotel Group Türkiye'de 100 otel açacak!

Türkiye'de otel sayısını son iki yılda 3'e katlayan Wyndham Hotel Group'un şu anda Türkiye'de 50'nin üzerinde oteli faaliyet gösteriyor.

Wyndham Hotel Türkiye'deki otel sayısını 200'e çıkaracak!

Wyndham Hotel Group EMEA Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı John Griffin, ''Türkiye'de 50 otelimiz bulunuyor. GrifFın, markaları altında Türkiye'de faaliyet gösteren otel sayısını geçtiğimiz iki yılda üçe katladık ve 2020'ye kadar ise bu sayıyı 100'e çıkarmayı hedefliyoruz'' dedi.

Anbang, Starwood Hotels için verdiği teklifi geri çekti!

Çinli sigorta şirketi Anbang Insurance, oluşturduğu konsorsiyum Amerikan hotel zinciri Starwood Hotel & Resorts için 14 milyar dolarlık teklif vermişti. Anbang bu teklifini geri çekti.

Çinliler'den Starwood Hotel'e 14 milyar dolarlık teklif!

Marriott'un 13.6 milyar dolarlık teklifini 400 milyon dolar artıran Anbang, Çin'in ABD pazarındaki en büyük satın almasını yapmak için gözünü kararttı.

Lazzoni Hotel New York'ta otel açmayı planlıyor!

Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar, dünyaya açılma fikri ile ilgili 'Bizim içimizde New York'ta daha çok butik otel tarzında bir otel açma arzusu var.' dedi.

Hotel Aqua, En iyi First Choice oteli seçildi!

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’te 1992 yılından beri faaliyet gösteren Hotel Aqua, sağlamış olduğu yüksek misafir memnuniyeti sebebi ile TUI-First Choice tarafından 2015 yılının 4 yıldızlı otel kategorisinde “En iyi First Choice” oteli seçildi.

Starwood Hotel otel sayıları Haberi

Starwood Hotel otel sayıları

Türkiye'de 11 oteli bulunan Starwood Hotels & Resorts, yeni markası Tribute Hanife Portfolio'yu da Baş getirmek için düğmeye bastı. Starwood'un 10'uncu markası olan Tribute Portfolio, üst segmentte bir marka. Grubun bünyesinde, St. Regis, The Lıraıry Collection, W, Westin, Le Meridien, Sheraton, Four Points by Sheraton, Aloft, Element markaları bulunuyor. Starwood Oteller Grubu Türkiye Bölge Müdürü Sabine Dorn-Ağlagül, Tribute Portfolio'yla 10 markaya ulaştıklarını belirterek, "Beş yıldızlı bir otel olan Tribute Portfolio'yu da buraya getirmek istiyoruz. ABD'de ilki açıldı. Türkiye'de de kısa sürede bir tane olmasını istiyoruz. Yatırımcılarla görüşmelerimiz sürüyor" dedi. Türkiye'de her birinin ayrı yatırımcısı bulunan 11 otelleri olduğunu aktaran Dorn-Ağlagül, 2016 yılında ise otel sayılarını 17'ye çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti. Dorn-Ağlagül, "Starwood'un 10 markasından 7'si Türkiye'de. Bugüne kadar 9 marka...