20 / 05 / 2024

Starwood Hotel telefon

Starwood Hotel telefon

Starwood Hotels & Resorts Worldwide, bugün ramazan ayını kutlamak amacıyla, ödüllü sadakat programı Starwood Preferred Guest ® (SPG ®) üyeleri için oluşturduğu özel bir teklifi duyurdu.

Anbang, Starwood Hotels için verdiği teklifi geri çekti!

Çinli sigorta şirketi Anbang Insurance, oluşturduğu konsorsiyum Amerikan hotel zinciri Starwood Hotel & Resorts için 14 milyar dolarlık teklif vermişti. Anbang bu teklifini geri çekti.

Çinliler'den Starwood Hotel'e 14 milyar dolarlık teklif!

Marriott'un 13.6 milyar dolarlık teklifini 400 milyon dolar artıran Anbang, Çin'in ABD pazarındaki en büyük satın almasını yapmak için gözünü kararttı.

Starwood Hotel 2016'da otel sayısını 17'ye çıkaracak!

Türkiye'de 11 oteli bulunan Starwood Hotels & Resorts, yeni markası Tribute Hanife Portfolio'yu da Baş getirmek için düğmeye bastı. Dorn Ağlagül, 2016 yılında ise otel sayılarını 17'ye çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi!

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 6 yıl boyunca 1 haftalık her şey dahil tatil imkanları sunuluyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel telefon numarası!

Akçakoca Sky Tower Hotel telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 8 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla devri tatil fırsatı sağlanıyor.

SKY Tower Hotel iletişim bilgileri telefon!

Toplam 184 adet odadan meydana gelen projede Ramazan ayına özel yüzde 40'a varan indirim sağlanıyor. SKY Tower Hotel iletişim bilgileri telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi.

SKY Tower Hotel iletişim bilgileri!

Akçakoca'ya kıyısı bulunan otelde devri tatil dönemi başladı. SKY Tower Hotel iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. Projede lansmana özel avantajlar sunuluyor.

St. Regis İstanbul Hotel bu akşam resmen açılıyor!

Demsa Group'un Starwood Hotels & Resorts ortaklığıyla İstanbul'a kazandırdığı ve bugünlerde sosyetenin dilinden düşmeyen St. Regis İstanbul Hotel, bu akşam resmen açılacak..

Sky Tower Hotel telefon numarası!

Toplam 184 adet odadan oluşan Sky Tower Hotel telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. Projede yüzde 20 peşin ödeme yapıldığında, taksitler 1.500 TL'den başlıyor.

Sheraton Adana Hotel’in açılışı yapıldı!

Starwood Hotels & Resorts Worldwide ile Adalı Holding şirketlerinden SERKA Turizm A.Ş’nin hayata geçirdiği Sheraton Adana Hotel’in resmi açılış töreni, 4 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirildi...

Sheraton Adana Hotel'in açılış töreni düzenlendi!

Starwood Hotels & Resorts Worldwide ile Adalı Holding şirketlerinden SERKA Turizm A.Ş’nin hayata geçirdiği Sheraton Adana Hotel’in resmi açılış töreni, 4 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirildi.

Starwood Hotel'den Ramazan kampanyası!

Starwood Hotels & Resorts Worldwide, bugün ramazan ayını kutlamak amacıyla, ödüllü sadakat programı Starwood Preferred Guest ® (SPG ®) üyeleri için oluşturduğu özel bir teklifi duyurdu.

Captain Hotel'i Mustafa Denizli ve Bülent Çizmeci ikiye böldü!

Mustafa Denizli ve Bülent Çizmeci birlikte açtıkları Captain Hotel'le ilgili sorun yaşayınca çareyi oteli ikiye bölmekte buldular...

Starwood Hotel telefon Haberi

Starwood Hotel telefon

SPG üyeleri, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur yemeklerinde, Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu, Afrika ve Hint Okyanusu’ndaki 18 ülkedeki 60 katılımcı otelde %30’a varan indirimden yararlanabilecek. Bu otellerde iftar ve sahur yemeğine katılan SPG üyeleri aynı zamanda kazandıkları Starpuanlarını ücretsiz konaklama, oda yükseltme ve uçuşları için harcayabilir ya da SPG Moments ile eşsiz deneyimler yaşamak için kullanabilirler.


Starwood Hotels & Resorts, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Pazarlama Başkan Yardımcısı, Steven Taylor “Kutsal Ramazan ayı, bize SPG üyelerimiz için sevdikleriyle anlamlı ve keyifli yemek deneyimleri sunma imkanı sağladı. Bu promosyon ile üyelerimiz herhangi bir otele rezervasyonu yapmadan Starpuan kazanabilecek ve aktif olarak seyahat etmeden de SPG’den yararlanabilecekler” dedi.


Bu özel Ramazan teklifinden Cezayir, Bahreyn, Cibuti, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Lübnan, Mauritius, Fas,...