03 / 05 / 2024

Starwood Hotel'den Ramazan kampanyası!

Starwood Hotel'den Ramazan kampanyası!

Starwood Hotels & Resorts Worldwide, bugün ramazan ayını kutlamak amacıyla, ödüllü sadakat programı Starwood Preferred Guest ® (SPG ®) üyeleri için oluşturduğu özel bir teklifi duyurdu.



SPG üyeleri, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur yemeklerinde, Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu, Afrika ve Hint Okyanusu’ndaki 18 ülkedeki 60 katılımcı otelde %30’a varan indirimden yararlanabilecek. Bu otellerde iftar ve sahur yemeğine katılan SPG üyeleri aynı zamanda kazandıkları Starpuanlarını ücretsiz konaklama, oda yükseltme ve uçuşları için harcayabilir ya da SPG Moments ile eşsiz deneyimler yaşamak için kullanabilirler.


Starwood Hotels & Resorts, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Pazarlama Başkan Yardımcısı, Steven Taylor “Kutsal Ramazan ayı, bize SPG üyelerimiz için sevdikleriyle anlamlı ve keyifli yemek deneyimleri sunma imkanı sağladı. Bu promosyon ile üyelerimiz herhangi bir otele rezervasyonu yapmadan Starpuan kazanabilecek ve aktif olarak seyahat etmeden de SPG’den yararlanabilecekler” dedi.


Bu özel Ramazan teklifinden Cezayir, Bahreyn, Cibuti, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Lübnan, Mauritius, Fas, Nijerya, Katar, Suudi Arabistan, Seyşel Adaları, Güney Afrika, Tunus, Türkiye, Uganda ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki 60 Starwood otelinde yararlanmak mümkün. Grosvenor House, A Luxury Collection Hotel, Dubai (BAE), Le Meridien Ibom (Nijerya), Sheraton Dubai Mall of the Emirates (BAE), The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa (BAE) and W Doha Hotel & Residences (Katar) gibi katılımcı otellerden bazıları ‘2014 SPG Member Favorite Hotels & Resorts List’ isimli dünya genelindeki üyeler tarafından seçilen favori oteller listesinde bulunuyor. Starwood’un katılımcı otellerinin tam listesi için spg.com/Ramadan. adresini ziyaret edebilirsiniz.


SPG üyesi olmayanlar, ücretsiz üyelik başvurusu için yapabilir ve Ramazan promosyonundan hemen yararlanabilir. Kayıt ve Starwood Preferred Guest hakkında detaylı bilgi için www.spg.com adresini ziyaret edebilirsiniz.



Geri Dön