17 / 05 / 2024

Starwood Hotelsin yeni sahibi

Starwood Hotelsin yeni sahibi

Starwood oteller grubunu satın alma yarışını, Marriott grubu kazandı. Anbang'ın 14 milyar dolarlık teklifini geri çekmesi üzerine, Marriott 13.6 milyar dolarlık teklifiyle tek talip olarak kaldı.

Four Points by Sheraton, Türkiye'de 5 yeni otel açacak!

Turizm sektöründe geçtiğimiz yıl yapılan 12.2 milyar dolarlık satın alma ile dünyanın en büyük otel zincir haline gelen Marriot International& Starwood Grubu, Türkiye’de Er Yatırım’la birlikte 5 yeni Four Points by Sheraton açmaya hazırlanıyor.

Starwood Hotels'in yeni sahibi Marriot oldu!

Starwood oteller grubunu satın alma yarışını, Marriott grubu kazandı. Anbang'ın 14 milyar dolarlık teklifini geri çekmesi üzerine, Marriott 13.6 milyar dolarlık teklifiyle tek talip olarak kaldı.

Starwood Hotel 2016'da otel sayısını 17'ye çıkaracak!

Türkiye'de 11 oteli bulunan Starwood Hotels & Resorts, yeni markası Tribute Hanife Portfolio'yu da Baş getirmek için düğmeye bastı. Dorn Ağlagül, 2016 yılında ise otel sayılarını 17'ye çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.

Starwood Hotels Resorts Türkiye'ye Tribute Portfolio markasını getirecek!

Türkiye’de 11 oteli bulunan Starwood Hotels & Resorts, yeni markası Tribute Portfolio’yu da getirmek için düğmeye bastı. Starwood’un 10’uncu markası olan Tribute Portfolio, üst segmentte bir marka.

Starwood, Türkiye pazarında yüzde 45 büyümeyi hedefliyor!

Starwood Hotels Kıdemli Direktörü Murat Yılmaz, 2014-1015 yıllarında Türkiye turizm pazarında yüzde 45 büyümeyi hedeflediklerini söyledi. Türkiye' de yeni ofisler için başka firmalarla da görüşüyorlar...

Starwood, Le Meridien'i Etiler'de açıyor!

Starwood Hotels & Resorts Orta Doğu Global Satış Direktörü Rene Camilleri, Starwood'un İstanbul'da açacağı yeni ofisin, şirket için İstanbul'un bölgedeki öneminin ve büyüme stratejisinin altını çizdiğini belirtti..

Starwood 2016 yılına kadar Ortadoğu'da 20 yeni otel açacak!

Starwood Hotels & Resorts Worldwide, önümüzdeki 5 yıl içinde Ortadoğu'da 4'ü Abu Dabi'de olmak üzere 20 yeni otel açmayı hedefliyor...

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Starwood Hotelsin yeni sahibi Haberi

Starwood Hotelsin yeni sahibi

TÜRKİYE'de Sheraton başta olmak üzere birçok marka altında oteller işleten Starwood oteller grubunu satın alma yarışını, Marriott grubu kazandı. Çinli sigortacılık holdingi Anbang'ın 14 milyar dolarlık teklifini geri çekmesi üzerine, Marriott 13.6 milyar dolarlık teklifiyle tek talip olarak kaldı. ABD'li Starwood ve Marriott gruplarının birleşmesiyle, 30 farklı marka altında 1.1 milyon odayla hizmet veren bir oteller imparatorluğu ortaya çıkacak Stanvood grubu alfanda Westin, Sheraton, W Hotels, St Regis, Design Hotels ve Le Meridien gibi otel markaları bulunuyor. 


Anbang, Starwood Hotels için verdiği teklifi geri...