01 / 05 / 2024

Starwood, Türkiye pazarında yüzde 45 büyümeyi hedefliyor!

Starwood, Türkiye pazarında yüzde 45 büyümeyi hedefliyor!

Starwood Hotels Kıdemli Direktörü Murat Yılmaz, 2014-1015 yıllarında Türkiye turizm pazarında yüzde 45 büyümeyi hedeflediklerini söyledi. Türkiye' de yeni ofisler için başka firmalarla da görüşüyorlar...



Uluslararası otel zinciri Starwood Hotels&Resort Worlwide markası Four Points'in, Türkiye'deki ilk oteli Ever Group yönetiminde İstanbul Bağcılar'daki Batışehir projesinde açılacak. 144 odalı oteli 20 yıllığına Emlak Konut GYO'dan kiralayan Ever, 20 milyon Euro kira ödeyecek. Türkiye'yi gelişen pazarların başında olarak gören Starwood, kısa zaman içerisinde Sheraton'un yanı sıra Le Meridien, Aloft, W Hotels St. Regis gibi markalarını İstanbul'a getirdi. 


Starwood Hotels Kıdemli Direktörü Murat Yılmaz, 2014-1015 yıllarında Türkiye turizm pazarında yüzde 45 büyümeyi hedeflediklerini söyledi. Türkiye'de yeni ofisler için başka firmalarla da görüştüklerini belirten Yılmaz, "İstanbul'da en büyük sorun arsa maliyetleri. Arsa paylarının yüzde 50'yi geçmesi yatırım dönüşlerini 20 yıla uzatıyor" dedi. 


Habertürk Gazetesi 


Geri Dön