16 / 05 / 2024

Starwood Hotels murat yılmaz

Starwood Hotels murat yılmaz

Starwood Hotels Kıdemli Direktörü Murat Yılmaz, 2014-1015 yıllarında Türkiye turizm pazarında yüzde 45 büyümeyi hedeflediklerini söyledi. Türkiye' de yeni ofisler için başka firmalarla da görüşüyorlar...

Starwood Hotels'in yeni sahibi Marriot oldu!

Starwood oteller grubunu satın alma yarışını, Marriott grubu kazandı. Anbang'ın 14 milyar dolarlık teklifini geri çekmesi üzerine, Marriott 13.6 milyar dolarlık teklifiyle tek talip olarak kaldı.

Anbang, Starwood Hotels için verdiği teklifi geri çekti!

Çinli sigorta şirketi Anbang Insurance, oluşturduğu konsorsiyum Amerikan hotel zinciri Starwood Hotel & Resorts için 14 milyar dolarlık teklif vermişti. Anbang bu teklifini geri çekti.

Marriott, Sheraton’u alacak, en büyük olacak!

Dünyanın en önde gelen otel zinciri Marriott’ın, Sheraton’ı da bünyesinde bulunduran “Starwood Hotels”i 12.2 milyar dolara satın alacağı bildirildi. İmzalar atılırsa Marriott birinci olacak.

Marriott, Starwood Hotels'i 12,2 milyar dolara satın alacak!

Marriott International, Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc'i hisse senedi ve nakit olarak ödenecek 12.2 milyar dolar karşılığında satın almak için anlaştı.

Çinliler Starwood Hotels'i satın almayı planlıyor!

Wall Street Joumahn haberine göre, Shangai Jin Jiang International Hotels, HNA Grubu ile Çin Yatırım Fonu (CIC); Starwood'u satın almayı planlıyor.

Starwood Hotel 2016'da otel sayısını 17'ye çıkaracak!

Türkiye'de 11 oteli bulunan Starwood Hotels & Resorts, yeni markası Tribute Hanife Portfolio'yu da Baş getirmek için düğmeye bastı. Dorn Ağlagül, 2016 yılında ise otel sayılarını 17'ye çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.

Tribute Portfolio Türkiye'ye geliyor!

Türkiye’de 11 oteli bulunan Starwood Hotels & Resorts, yeni markası Tribute Portfolio’yu da getirmek için düğmeye bastı. Starwood’un 10’uncu markası olan Tribute Portfolio, üst segmentte bir marka.

Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu açıldı!

Starwood Hotels&Resorts Worldwide, Ever Grup işbirliği ile hayata geçirilen Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu açıldı.

Starwood Hotels Resorts Türkiye'ye Tribute Portfolio markasını getirecek!

Türkiye’de 11 oteli bulunan Starwood Hotels & Resorts, yeni markası Tribute Portfolio’yu da getirmek için düğmeye bastı. Starwood’un 10’uncu markası olan Tribute Portfolio, üst segmentte bir marka.

Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu açıldı!

Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Ever Grup işbirliği ile Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu’nun açılışını ve Four Points by Sheraton markasının Türkiye’ye girişini duyurdu.

St. Regis İstanbul lüks konaklama ayrıcalığıyla Nişantaşı'nda açıldı!

Starwood Hotels & Resorts ve Demsa Group ortaklığı ile açılan St. Regis İstanbul, lüks konaklama anlayışına farklı bir boyut getiren ayrıcalıklarıyla konuklarına "beklentinin ötesinde" bir deneyim yaşatıyor.

St. Regis İstanbul Hotel bu akşam resmen açılıyor!

Demsa Group'un Starwood Hotels & Resorts ortaklığıyla İstanbul'a kazandırdığı ve bugünlerde sosyetenin dilinden düşmeyen St. Regis İstanbul Hotel, bu akşam resmen açılacak..

Samsun’un artık bir ‘Sheraton’ oteli var!

Tanrıverdi ailesi memleketleri Samsun’a 150 milyon dolarlık yatırımla Starwood Hotels bünyesindeki Sheraton’u getirdi. 221 odalı otelin önüne kurulacak limanla yakında Samsun’da yat turizmi de başlayacak

Starwood Hotels murat yılmaz Haberi

Starwood Hotels murat yılmaz

Uluslararası otel zinciri Starwood Hotels&Resort Worlwide markası Four Points'in, Türkiye'deki ilk oteli Ever Group yönetiminde İstanbul Bağcılar'daki Batışehir projesinde açılacak. 144 odalı oteli 20 yıllığına Emlak Konut GYO'dan kiralayan Ever, 20 milyon Euro kira ödeyecek. Türkiye'yi gelişen pazarların başında olarak gören Starwood, kısa zaman içerisinde Sheraton'un yanı sıra Le Meridien, Aloft, W Hotels St. Regis gibi markalarını İstanbul'a getirdi. 


Starwood Hotels Kıdemli Direktörü Murat Yılmaz, 2014-1015 yıllarında Türkiye turizm pazarında yüzde 45 büyümeyi hedeflediklerini söyledi. Türkiye'de yeni ofisler için başka firmalarla da görüştüklerini belirten Yılmaz, "İstanbul'da en büyük sorun arsa maliyetleri. Arsa paylarının yüzde 50'yi geçmesi yatırım dönüşlerini 20 yıla uzatıyor" dedi. 


Habertürk...